Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina je u prekrasnom lapidariju Arheološkog muzeja ugostio brojna poznata lica i najuglednija dizajnerska imena domaće scene čiji su se komadi na licu mjesta mogli i kupiti, i to s popustom od 20 posto za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

Tako je kompanija Mastercard korisnicima svojih kartica pružila neprocjenjivo iskustvo plaćanja, ali i uživanja u jedinstvenom doživljaju šopinga i druženja s domaćim dizajnerima.

kako-nam-je-bilo-na-prvom-elle-boutique-smartwater

Osamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena predstavili su svoje komade, a to su IOIvana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj.

Generalni partner prvog ELLE Boutiquea bio je Smartwater koji je brojnim posjetiteljima predstavio novu vodu na našem tržištu koju svakodnevno biraju brojne poznate osobe diljem svijeta.

Danas svi živimo ubrzanim životom. Način života i rada mijenjaju se u korak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Zato je za sve mlade, urbane, moderne, ambiciozne i znatiželjne Coca-Cola osmislila idealno rješenje za užurban način života. Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju,” rekla nam je Ivana Boršić iz Coca-Cole. “Smartwater su već odabrale mnoge poznate osobe diljem svijeta. Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston, koja u ispunjenom rasporedu uvijek nastoji pronaći i vremena za sebe, vodu Smartwater opisala je kratko i jasno: “Ona je nadahnuta i nadahnjuje.” U SAD-u i Velikoj Britaniji voda Smartwater je već pozicionirana kao broj jedan premium brend koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Žedni ste novosti? S vodom Smartwater nećete pogriješiti i zato odaberite pametno.”

Prvi ELLE Boutique došla su podržati i brojna poznata lica među kojima su bili Ana Begić Tahiri, Sandra Perković, Kristina Krepela, Mia Biondić, Nera Stipičević, Miran Kurspahić, Marija Borić, Petra Friganović i brojni drugi. Kako nam je bilo pogledajte u galeriji.

Galerija poznatih osoba

Tekst i foto: promo