Kako komunicirati s djecom novog doba?

Konferencija Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem dovodi u Zagreb svjetski renomirane stručnjake i pedagoge na temu odgoja djece rane i predškolske dobi

Jesu li današnje odgojne vještine i kompetencije u skladu s potrebama djece? Kako se uspješno nositi s izazovima roditeljstva? Kako komunicirati s djecom suvremenog doba? O tim važnim i još uvijek pomalo tabu temama, 9. i 10. ožujka u Kongresnom centru Forum Zagreb, govorit će slavni danski pedagog Jesper Juul, govornik i autor brojnih knjiga, od kojih je najpoznatija svjetski bestseller Vaše kompetentno dijete, danska psihologinja i autorica popularnih naslova Danski odgoj djece i Igranje na danski način Iben Sandahl i trenutno vodeća regionalna zvijezda i traženi predavač na temu odgoja i poticanja ranog razvoja dječje inteligencije, autor NTC sustava učenja dr. Ranko Rajović. Iben Sandahl će prije konferencije i osobno promovirati hrvatsko izdanje svoje knjige Danski odgoj djece, u izdanju Egmonta.

"Roditeljstvo je jedna od najljepših, ali i najizazovnijih uloga u životu, za koju ne postoji škola. Odgajajući i vodeći svoju djecu, i sami iznova učimo o sebi. Na tom putu često dolazi do nerazumijevanja, stoga smo pozvali neke od vodećih stručnjaka iz područja odgoja da s nama podijele svoja iskustva i znanja, kako bi svatko za sebe pronašao osobni način komunikacije s vlastitim djetetom", izjavila je Daniela Kos, organizatorica konferencije.

Odnos s djetetom u prvim godinama života važan je temelj za njegov kasniji uspjeh u životu, a prva konferencija Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem u fokus stavlja odgoj djece rane i predškolske dobi. Više od 20 govornika kroz brojna predavanja, radionice i okrugle stolove upoznat će publiku s najnovijim spoznajama iz pedagogije, psihologije i komunikologije o tome kako učinkovito komunicirati s djecom podržavajući njihov intelektualni i emotivni razvoj te postati uspješniji odgojitelji i roditelji.

Konferencija se održava pod stručnim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, a službena voda konferencije je Jana "Voda s porukom". Naš portal Roditelji.hr jedan je od medijskih pokrovitelja konferencije.

Više informacija: http://mlijecnizub.hr

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Škola s humanim licem - posveta pedagogu i autoru Jesperu Juulu

Europski dom Zagreb, Europski pokret Hrvatska i Familylab…

Može li vaše dijete skočiti unazad?

Obično se svi trude paziti puže li beba,…

Otključajte maksimalne potencijale svoje djece na RASTI Summitu

Naš je portal medijski pokrovitelj ove sjajne konferencije.…

Izazovi odgoja djece u digitalno doba: opasnost se krije u neumjerenoj upotrebi!

Pametni telefoni, ali i tehnologija općenito uvelike olakšavaju…

Pročitajte i:

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…

Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja

Želite li naučiti tehnike brzog čitanja? Želite li bolje razumjeti ono što pročitate? Želite li…

Nasmijte se do suza na predstavi 'Kod kuće je najgore'

Veliki hit prema djelu E. Kishona "Kod kuće je najgore" ponovno na daskama Knapa! I…