Tražite najbolji sadržaj preko praznika za svoje klince i klinceze koji uvijek žele znati nešto više?

Najbolja zabavna i edukativna događanja i pritom potpuno besplatna za vašu djecu je pripremio Arena Centar. Prijave za sva događanja na adresi e-pošte: dogadjanja@arenacentar.hr i broju telefona: 01 666 1411.

LJETNI SPORTSKO-ROBOTSKI KAMP FORA RADIONICA

Roboti su fenomenalni, a dugi, ljetni praznici znaju dosaditi znatiželjnim klincima dok čekaju svoj red na odlazak na more – ZATO smo organizirali sportsko-robotski kamp Fora radionica za duge ljetne dane preko praznika.

Kamp počinje u utorak, 16.lipnja i traje do 20. lipnja. Svaki dan od 8 od 17 sati. Kamp je za sva 4 dana besplatan.

VAŽNA NAPOMENA: ČETVRTAK, 18.6. JE POSEBAN LEGO DAN – SVAKO DIJETE OSVAJA POKLON I 2O% POPUSTA U LEGO STOREU.

Broj prijava je ograničen: primamo do 50 djece.

Info za roditelje:  dijete sa sobom treba ponijeti odjeću za vježbu za jutarnji sportski program i 1 obrok – sendvič i piće te voćku ili sličnu užinu.

VRTLARSKE RADIONICE – BUDI I TI MALI EKO VRTLAR

Vaše dijete voli prirodu? Fascinirano je biljkama i životinjama? Arena centar i udruga Vilibald, projektom „Mali eko vrtlari“ žele djecu naučiti kako uzgojiti zdravo voće i povrće čak i u gradu, u urbanim vrtovima! Sijemo, sadimo, zalijevamo … zajedno!!! Naj male vrtlare očekuju i nagrade.

Mjesto vrtlarenja: urbani vrtovi Arena Centar, SZ centra prekoputa ulaza u garažu.

Kada vrtlarimo: svakog utorka od 18 do 20 sati od 09.06. do 25.08.2015.g.

Radionice su besplatne. Broj prijava je ograničen.

Počinje Yu-Gi-Oh akademija

Yu-Gi-Oh akademija! Postani majstor dvoboja, zabavi se i osvoji Yu-Gi-Oh! DVD, besplatni booster i druge vrijedne nagrade!

Tri subote zaredom: 27.6., 4.7. i 11.7. od 10 do 12 sati  potpuno besplatno u Arena Centru.

Evo što trebate znati: upad je besplatan, svi koji dođu, a nemaju deckove, dobit će već složeni deck. Moguće je i propustiti određeni sat akademije ili se uključiti naknadno, ali svakim dolaskom korak ste bliže da postanete  Yu-gi-oh majstor! Pobjednik završnog turnira osvojit će Legendary  Collection 3.

Lego radionice

Svake srijede od 14 do 19 sati od 24. lipnja do 5. kolovozau Arena Centru, Vaše najmlađe očekuje pravi mali dječji LEGO® raj.

Ispred Lego storea na 1. katu centra očekuje vas besplatne Lego radionice. Na svakoj radionici osiguran je kutak za igru s LEGO® kockicama i velikom DUPLO bazenom. Ulaz je besplatan te su svi pozvani, veliki i mali ljubitelji LEGO kockica.

VIŠE INFORMACIJA

Detaljne informacije i prijave na adresi e-pošte: dogadjanja@arenacentar.hr te na broju telefona: 01 666 1411.

Čekamo Vas u Arena Centru!

Tekst i foto: promo