Jedinstveni program učenja engleskog jezika za djecu kroz STEAM – Steamworks Language Lab

Pogledajte po čemu je poseban STEAMWORKS Language Lab program u Sekvoja školi stranih jezika i kakvo to interdisciplinarno, interaktivno i iskustveno učenje engleskog jezika za djecu nudi

STEAM (kratica za Science, Technology, Engineering, Arts and Math) je obrazovni pristup koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupne točke za razvoj djetetove znatiželje, dijaloga i kritičkog razmišljanja. STEAMWORKS Language Lab, koji je razvijen u školi stranih jezika Sekvoja centar, je edukacijski program koji obuhvaća interdisciplinarno, interaktivno i prije svega iskustveno učenje stranoga jezika pa je u skladu s time fokus na djetetovu stvaranju, eksperimentiranju, kreativnosti i igri. Jer samo kada nešto sami napravimo, iskusimo i isprobamo, produbljujemo razinu razumijevanja o toj temi te naučeno doista i pamtimo. Razlog za to je činjenica da STEAM pristup učenju, pa tako i učenju stranoga jezika, potiče aktivno korištenje obje strane mozga jer učenici kombiniraju logiku i analitiku s inovativnošću i originalnim idejama. A rezultat su učenici koji uživaju u iskustvenom učenju, ne boje se i ne odustaju kada naiđu na problem već pronalaze inovativne načine njihova rješavanja te se uče raditi u timovima i kroz kreativne procese. I tako nastaju učenici, inovatori, edukatori i vođe 21. stoljeća!

steamworks-logo-1024x986

ŠTO JE STEAMWORKS Language Lab?

Djeca su znatiželjna stvorenja, željna otkriti kako funkcioniraju stvari koje nas okružuju. Tijekom pohađanja STEAMWORKS LANGUAGE LAB programa djeca uče osnove znanosti, matematike, kemije i fizike, inženjerstva, programiranja, ekologije i umjetnosti na njima blizak i razumljiv način. A usput uče engleski jezik koji će im postati bliži kroz praktične pokuse i projekte te promatranje onoga što se događa tijekom tih procesa. Kroz pokuse će poboljšati fine motoričke sposobnosti, matematičku i jezičnu pismenost, a da ne spominjemo i to da će naučiti ono najvažnije: postavljati pitanja. Osim toga odlično će se zabaviti!

Program je osmišljen za pohađanje tijekom 6 mjeseci, s početkom u jesen 2016. i u trajanju do proljeća 2017. po jedan puni sat tjedno uz stanke koje prate školske praznike. Radi se u dvije dobne skupine s maksimalnim brojem polaznika do 6 djece i stručnim vodstvom instruktora engleskoga jezika.

Kako se upisati?

Za upis vašeg djeteta, molimo kontaktirajte centar mailom, telefonom ili navratite do njih u školu u Heinzelovoj 47 u Zagrebu kako biste si osigurali mjesto jer je broj djece u grupama ograničen na maksimalno 6 djece. Dijete pohađa radionicu jednom tjedno u odabranom terminu od jeseni 2016. do proljeća 2017. Upisi su još uvijek u tijeku!

Kontakt: Sekvoja centar d.o.o. Heinzelova 47, 10000 Zagreb, Tel: 01/2300 473; Mob: 091/600 49 42

E-mail: info@sekvoja.net

Web: http://www.sekvoja-art.net/steamworks-language-lab

Facebook.com/sekvoja.centar/

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Intervju s Lanom Kihas: posao odgojitelja traži neprestan rad na sebi

Razgovarali smo s Lanom Kihas, našom novom kolumnisticom…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Kad Božić zakuca na vrata

Prije nego vas blagdanska euforija potpuno obuzme, želimo…

Pročitajte i:

Fora priča za najmlađe

Zašto doći na Fora priča radionice sa svojim djetetom? Zato što pričanje priča može biti…

Plac Mljac 2019.

Plac Mljac od 1. srpnja ponovno osvaja Zagreb

Od ponedjeljka 1.7. do nedjelje 7.7. ne propustite jedan od najslasnijih i najzabavnijih, najoriginalnijih i…

Festival Tobogan u Rijeci - Uzbudljivi ljetni praznici uz mnoštvo kreativnih radionica i besplatnih događanja

Jurimo niz treći Tobogan! Dva tjedna kulture, edukacijskih interaktivnih programa i zabave kako bi ljetni…

Aktivni vikend: Na dan sela roda saznajte zašto rode vole Čigoč i uključite se u Lonja Bike Tour

Na Dan sela Čigoča u subotu, 29. lipnja, Čigoč će obilježiti 25. godišnjicu stjecanja titule…