Braun, istaknuti proizvođač uređaja za kućanstvo i vodeći brend u proizvodnji ušnih toplomjera, na tržište donosi inovativnu, jedinstvenu i pouzdanu tehnologiju koja je ugrađena u dva nova modela toplomjera, ušni toplomjer BRAUN Thermoscan 7 IRT 6520 i digitalni toplomjer BRAUN PRT 2000.

Mnogi roditelji ne znaju kako definicija vrućice ovise o dobi djeteta pa tako normalna tjelesna temperatura kod četverogodišnjaka može biti vrućica kod novorođenog djeteta. Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju. Primjena tehnologije je jednostavna: nakon odabiranja djetetove dobi na zaslonu, oznake u bojama će objasniti rezultat temeljen na određenoj dobi.

Normalna tjelesna temperatura označena je zelenom bojom, povišena žutom bojom, a visoka tjelesna temperatura ili vrućica crvenom. Age Precision® tehnologija pogodna je za mjerenje temperature svih članova obitelji, bez obzira na dob, a još dodatno olakšava i pomaže roditeljima prilikom interpretacije tjelesne temperature kod djeteta.

Braunovi ThermoScan® toplomjeri osiguravaju pouzdanost mjerenja patentiranim zagrijavanjem senzornog vrška toplomjera, s obzirom na to da hladni senzorni vršak može ohladiti područje mjerenja temperature. Kako bi smanjio taj rizik netočnog mjerenja, Braunova tehnologija ThermoScan® toplomjera osigurava pouzdanost zagrijavanjem prije samog mjerenja. Toplomjer mjeri infracrvenu toplinu bubnjića uha i okolnog tkiva jer uho brzo odražava promjenu tjelesne temperature, što ga činim izvrsnim mjestom za mjerenje iste.Proizvodi se mogu kupiti isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama:
    - Braun Thermoscan 7 IRT 6520 - 527,00 kn
- Braun PRT 200 – 98,00 kn

Darujemo tri digitalna Braun toplomjera za najbrže točne odgovore!

Troje najbržih posjetitelja portala roditelji.hr koji točno odgovore na nagradno pitanje i pošalju svoje podatke na e-mail: urednistvo@roditelji.hr  s naznakom u subjectu: "Braun toplomjer" osvajaju digitalni Braun toplomjer.

Nagradno pitanje glasi: Što označava žuta boja na zaslonu toplomjera? 

Sretno!

Već jučer su stigli najbrži odgovori od sljedeće tri dobitnice. Čestitke!

1) Maja Jelčić, Zagreb

2) Marija Fratrić Herbert, Lučko

3) Sanela Čičak, Zagreb

Nadamo se da vam neće često trebati toplomjeri! :)

Tekst i foto: Braun promo