P&G je već drugi puta, u suradnji s HOO-om prikupio sredstva, konkretno 304.720,00 kn, koja će se iskoristiti zapotporu budućim olimpijcima kako bi se sa što manje briga posvetili postizanju sportskih uspjeha i oživljavanju vrijednosti olimpizma. Uz aktivno sudjelovanje u raznim sportskim disciplinama, djeca raznih dobnih uzrasta, osim edukacije o raznim sportovima, iskoristili su priliku za druženje s Janicom Kostelić i iz prve ruke saznali sve o njenoj uspješnoj karijeri. Na kraju zajedničkog druženja poznati fotograf Šime Strikoman je, uz pomoć djece, kreirao zanimljivu milenijsku fotografiju u obliku olimpijskih krugova.

Janica Kostelić u kampanji Hvala ti mama_P&G
„Mi u P&G-u smo veliki ljubitelji sporta i smatramo da je on ključan za izgradnju zdravog duha i radnih navika potrebnih za kvalitetniji život. Iznimno smo ponosni na projekt „Hvala ti mama“ i suradnju s HOO-om. Ove godine smo postigli jako dobre rezultate i sretni smo što smo omogućili mladim sportašima da se mogu još kvalitetnije posvetiti svojim sportskim karijerama. Vidjeti najmlađe kako se vesele sportu, bio je najljepši kraj kampanje kojeg smo mogli zamisliti. Zahvaljujem i našim brand-ambasadoricama, Janici i Marici Kostelić koje svojim primjerom najbolje ocrtavaju vrijednost cijelog projekta“, izjavila je Antonija Svirčić, marketing managerica u P&G-u.
U nedjelju 23. ožujka Mala dvorana Doma sportova bila prepuna djece koja su se družila s našom najtrofejnijom skijašicom Janicom Kostelić. Važnost bavljenja sportom i promoviranje vrijednosti olimpizma prepoznala je i tvrtka P&G koja je sklopu svoje kampanje „Hvala ti mama“ skrenula pozornost upravo na važnost bavljenja sportom od najranije dobi
„Hvala ti mama je projekt koji je danas rijetkost. Hrvatska je puna sportskog potencijala kojeg je teško ostvariti s obzirom na uvjete treniranja koje ima većina mladih sportaša. Zahvaljujemo P&G-u što su prepoznali taj problem i angažirali se oko prikupljanja sredstava za njihov razvoj.“, smatra Morana Paliković Gruden, dopredsjednica HOO-a.
Hvala ti mama_P&G