Premijera lutkarske predstave Iš'o Viljo u dućan namijenjena je za najmlađe kulturnjake koji žele naučiti kako se mogu sami snalaziti u svijetu koji ih okružuje. Kroz komunikaciju s djecom,  želja je da se potakne slobodni dijalog, zajedničko izražavanje zvukovima i ritmiziranim brojalicama.

Viljo, mali junak predstave, dražestan je psić s kojim se svako dijete lako može identificirati. Priča tematizira za nas više nego običnu svakodnevnicu koja je međutim, samim time što se sve događa po prvi puta, malim ljudima ravna fantastici: kako potpuno sam obaviti neki zadatak, kako sretno stići na drugu stranu ulice, kako svladati malu putanju oko kuće i pritom se ne izgubiti, a možda usput nekome i pomoći.

Premijera predstave Iš'o Viljo u dućan odvija se u prostorima Centra mladih Ribnjak u sklopu Scene Ribica 02. Travnja 2016. godine s početkom od 11 sati. Pokrovitelj premijere, sa svojim svježim i ukusnim proizvodima je pekarna Dubravica.

Kako do besplatnih ulaznica za predstavu?

Pošaljite nam email na adresu urednistvo@roditelji.hr s naznakom "Išo Viljo u dućan" i vašim podacima (ime, prezime, broj telefona). Čitatelju koji se prvi javi, a u protekla 3 mjeseca nije ništa osvojio na našem portalu, darovat ćemo 2 ulaznice.

Tekst i foto: Centar mladih Ribnjak