Uvjetovanje, negacija, zastrašivanje, previše zadataka u jednom trenutku - otežavaju suradnju s djetetom i glavni su uzrok zašto ono ne posluša to što mu roditelji govore. Ovo su neke tipične greške roditelja u razgovorima s djecom, ali se mogu izbjeći poznavanjem pravila efikasne komunikacije.

Ako želite izbjeći ove greške u komunikaciji s djecom - 15. i 16. studenoga bit će održana dva webinara na temu – „Kako pričati da te dijete razumije i posluša?“ Ova predavanja predstavljaju osnovu efikasne komunikacije s djecom, a sve što je predstavljeno možete primijeniti odmah i vidjeti rezultate.

Internet pradavanja imaju veliku prednost jer ih gledate opušteno od vaše kuće bez obzira na to u kjeom gradu ili zemlji živite, na računalu, tabletu ili telefonu, a sve što vam treba je internet veza i link za sudjelovanje koji dobijete nakon prijave i uplate.

Prvo predavanje je 15. 11. 2017 u 21:15 i na njemu ćete za 45 minuta saznati šta su komunikacijski kanali i kako govoriti da vas dijete (po)sluša iz prvog puta. Dobit ćete preko 15 konkretnih primjera koji će vam pomoći da brže motivirate dijete za obavljanje rutinskih radnji.

Drugo predavanje je 16. 11. u 21:15 i na njemu ćete za 60 minuta saznati kako izbjeći 8 najčešćih grešaka u govoru, zbog kojih dijete “ne sluša”. Dobit ćete preko 30 konkretnih primjera rečenica zbog kojih će dijete rado i lako surađivati s vama.

Autorice predavanja su: Dragana Aleksić, family coach i Sanja Rista Popić, pedagog. Više informacija o predavanjima i načinu prijave i uplate pogledajte na ovom linku: https://wp.me/P61rNg-1kP

Tekst: D. Aleksić

Foto: Profimedia