S obzirom na to da je Krav Maga disciplina (izraelska borilačka vještina) kojoj u fokusu nije isključivo tehnika već i naglasak na promišljanju stvari i korištenju logike, ovaj tip edukacije logičan je nastavak da djeca dodatno unaprijede znanja i vještine koje dobivaju na treninzima. No, od ovakve edukacije koristi mogu imati sva djeca pa joj se možete priključiti.

Provjerite ovu tvrdnju na edukaciji o tehnikama učenja „Igra kao temelj učenja“ koja se organizira za polaznike Krav Maga treninga i njihove roditelje te sve zainteresirane roditelje i djecu. Edukacija će se održati u subotu, 26. siječnja 2019. od 11:00 do 13:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15

Edukaciju za djecu i roditelje održat će Logos učiteljice, koje će kroz odgovarajuće vježbe objasniti polaznicima smisao i način učenja. Djeca će se upoznati s koracima za uspješno učenje, rješavati vježbe motivacije iz knjige „Kako probuditi želju za učenjem“ te izrađivati mentalnu mapu na temelju pročitanog teksta u „Bloku za učenje“.

Za primjenu stečenog znanja kroz igru pobrinut će se Exitgames Escape Room koji je osmislio igre „X-case“ i „Teslin laboratorij“ s ciljem razvijanja snalažljivosti i strateškog razmišljanja djece kroz suradnju i timski rad.

Cijeli program će voditi poznati komičar i radijski voditelj Luka Bulić koji će pomagati djeci u uspješnom rješavanju organiziranih igara.

Svoj dolazak potvrdite na mail adresu majal@grizli.hr ili na broj telefona 095 556 4722

Tekst i foto: Krav Maga