Najpoznatiji hrvatski modni dvojac koji se posljednjih godina izborio na sam vrh hrvatske modne scene ove godine priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a. Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i oni su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek", ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nastavlja širiti blagdansku čaroliju ispred Arena centra. Ovog puta poznati sportski virtuoz Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove školom klizanja. Zabavu na ledu upotpunila je edukativno–zabavna predstava “Ti i ja – znanstvenika dva” u kojoj su uživali mnogobrojni ledoljupci i poznata lica iz grada.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nije ostavilo ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo Dubravko Šimenc.

Tijekom Adventa umjetnički medaljoni nude se zainteresiranoj javnosti preko online sustava za nadmetanje, dok će se prikupljena sredstva u cijelosti donirati Centru "Vinko Bek" za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

U humanitarnu aukciju može se uključiti i licitirati putem web stranice www.aukcije.vecernji.hr, a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na http://www.arenacentar.hr. Više o rasporedu škole klizanja i popratnom programu na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak doznajte na www.zutimacak.hr

Tekst i foto: Arena Centar, Borna Filić