Humanitarni vikend u Arena Centru

Drugi adventski vikend u Arena Centru protekao je u pravom, blagdanskom humanitarnom tonu. Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a za Centar „Vinko Bek“. Nakon prošlotjednog svečanog otvorenja, Adventsko klizalište by Žuti Mačak na jedan dan postalo je domaćin djeci iz Dječjeg doma Zagreb koja su doživjela nezaboravne trenutke na ledu uz školu klizanja i edukativno-zabavnu predstavu “Ti i ja – znanstvenika dva”

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac koji se posljednjih godina izborio na sam vrh hrvatske modne scene ove godine priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a. Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i oni su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek”, ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih.

Modni dvojac Elfs

Modni dvojac Elfs

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nastavlja širiti blagdansku čaroliju ispred Arena centra. Ovog puta poznati sportski virtuoz Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove školom klizanja. Zabavu na ledu upotpunila je edukativno-zabavna predstava "Ti i ja - znanstvenika dva" u kojoj su uživali mnogobrojni ledoljupci i poznata lica iz grada.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nije ostavilo ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo Dubravko Šimenc.

Jelena Miholjević s kćeri Adom

Jelena Miholjević s kćeri Adom

Tijekom Adventa umjetnički medaljoni nude se zainteresiranoj javnosti preko online sustava za nadmetanje, dok će se prikupljena sredstva u cijelosti donirati Centru “Vinko Bek” za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

U humanitarnu aukciju može se uključiti i licitirati putem web stranice www.aukcije.vecernji.hr, a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na http://www.arenacentar.hr. Više o rasporedu škole klizanja i popratnom programu na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak doznajte na www.zutimacak.hr

Lana Banely

Lana Banely

Tekst i foto: Arena Centar, Borna Filić

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Nova suradnja modnog dvojca ELFS

Tunike, majice i torbice s potpisom ELFS promiču…

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Zašto je dobro biti zloćko u Arena Centru?

Ovog ljeta, svakog vikenda do sredine srpnja, u…

Pročitajte i:

RASTI Summit – ključ za otvaranje maksimalnih djetetovih potencijala

18 predavanja + 5 radionica za djecu + 2 radionice za roditelje sjajan su razlog…

RokOtok ide dalje

Plivanjem spojiti 50 hrvatskih otoka, pritom nešto naučiti o okolišu i prirodi i dobro se…

Na InDizajn sajmu najmlađe očekuju kreativne radionice sa studentima Likovne akademije

Studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti na ovogodišnjem će InDizajn sajmu održati dvije kreativne radionice za…

Uskoro starta drugo izdanje utrke koja spašava život

Europa Donna Zagreb Pink Run na Bundeku će okupiti brojne trkače u borbi protiv raka…