Humanitarni vikend u Arena Centru

Drugi adventski vikend u Arena Centru protekao je u pravom, blagdanskom humanitarnom tonu. Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a za Centar „Vinko Bek“. Nakon prošlotjednog svečanog otvorenja, Adventsko klizalište by Žuti Mačak na jedan dan postalo je domaćin djeci iz Dječjeg doma Zagreb koja su doživjela nezaboravne trenutke na ledu uz školu klizanja i edukativno-zabavnu predstavu “Ti i ja – znanstvenika dva”

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac koji se posljednjih godina izborio na sam vrh hrvatske modne scene ove godine priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a. Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i oni su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek”, ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih.

Modni dvojac Elfs

Modni dvojac Elfs

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nastavlja širiti blagdansku čaroliju ispred Arena centra. Ovog puta poznati sportski virtuoz Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove školom klizanja. Zabavu na ledu upotpunila je edukativno-zabavna predstava "Ti i ja - znanstvenika dva" u kojoj su uživali mnogobrojni ledoljupci i poznata lica iz grada.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nije ostavilo ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo Dubravko Šimenc.

Jelena Miholjević s kćeri Adom

Jelena Miholjević s kćeri Adom

Tijekom Adventa umjetnički medaljoni nude se zainteresiranoj javnosti preko online sustava za nadmetanje, dok će se prikupljena sredstva u cijelosti donirati Centru “Vinko Bek” za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

U humanitarnu aukciju može se uključiti i licitirati putem web stranice www.aukcije.vecernji.hr, a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na http://www.arenacentar.hr. Više o rasporedu škole klizanja i popratnom programu na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak doznajte na www.zutimacak.hr

Lana Banely

Lana Banely

Tekst i foto: Arena Centar, Borna Filić

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Nova suradnja modnog dvojca ELFS

Tunike, majice i torbice s potpisom ELFS promiču…

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Zašto je dobro biti zloćko u Arena Centru?

Ovog ljeta, svakog vikenda do sredine srpnja, u…

Pročitajte i:

Rodila Ella Dvornik! Iznenadit će vas ime djeteta

Čestitke Elli i njezinom suprugu Charlesu Pearceu!

Zašto su vodene kozice njezine djece izazvale pomutnju?

Vodene kozice ovih dana vladaju u mnogim vrtićima, a "ušuljale" su se i u dom…

Do šokantnog sadržaja u par sekundi! Gledaju li i vaša djeca ovo na TikTok-u?

TikTok najbrže je rastuća društvena mreža u svijetu. Trenutačno je koristi više od 1,5 milijardi…

3 rečenice koje baš nikada ne biste smjeli izgovoriti djeci

Pomognite djetetu da izraste u emocionalno zrelu i samouvjerenu odraslu osobu - biranim riječima!