Humanitarna stand up večer uz LAJNAP Comedy

Rotary club Zagreb Metropolitan organizira humanitarnu stand up večer “Najbolji za najbolje” na kojoj će 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski nastupiti LAJNAP Comedy, najpopularniji stand up koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koje je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova.

Ovu komičarsku grupu, za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti nasmijavajući tako svoju publiku što za njih - kako kažu - nema boljeg osjećaja. Lajnap Comedy je nastao kao zajednički projekt kroz koji se komičari mogu izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje jer oni svojim uvijek svježim forama poručuju da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom - zapravo smiješne i zabavne.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije ulaznice su krenule u prodaju, namijenjen je za dodjelu stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa kao i one deficitarnih zanimanja unutar kojih mladi ljudi sve češće odlaze iz Hrvatske, kako bi ih se na taj način potaknulo i motiviralo na ostanak. Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu. Ovakvim posebnim događanjima članovi promoviraju svoje aktivnosti i temelje postojanja aktivirajući se oko rješenja aktualnih problema poput ovog - iseljavanja mladih iz Hrvatske i nedovoljnog broja stipendiranih školaraca i studenata, želeći tako biti promjena u društvu.

Ovaj humanitarni karakter i vrhunska komičarska postava potaknut će mnoge da požure po svoje ulaznice i osiguraju svoja mjesta, te tako daju doprinos stipendiranju mladih, perspektivnih učenika i studenata.

 

Tekst i foto: press

 

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Djeca s oštećenjem vida dobila potrebna pomagala

Kabinet za senzornu integraciju u Centru „Vinko Bek“…

Svjetski priznati mađioničar Jozo Bozo poziva vas na Čarobni Božić

Čarolija Božića dolazi u Zagreb! Jedan od najboljih…

Pročitajte i:

Proglašeni dobitnici Sensa Loves izbora 2019.

U šarmantnom prostoru hotela Canopy by Hilton održan je prvi #SensaLoves izbor za 2019. godinu…

Djeca s nestrpljenjem očekuju 26. Hrvatski dječji festival

Polako vas već pripremamo za ovogodišnji Hrvatski dječji festival u sklopu kojeg će se održati…

Uloga roditelja u djetetovom učenju

„Uloga roditelja u djetetovu učenju“ - predavanje namijenjeno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola

S obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca…

Otvoreno predavanje: Zašto je važno poticati pravilan senzomotorički razvoj beba od rođenja?

Pozivamo buduće roditelje i roditelje tek rođenih beba da se na otvorenom predavanju upoznaju s…