Na današnjpj konferenciji za medije predstavljena je jedinstvena humanitarna kampanja pod nazivom „Meni trebaš ti“, udruge „SVE za NJU“ i grupe „The Frajle“, u suradnji s partnerima među kojima je i Podravka. Potaknuti mišlju kako je briga za vlastito zdravlje, ali i podrška svima oboljelima od teških bolesti potrebna svih 365 dana u godini Podravka je ponosni partner kampanje “Meni trebaš ti” - upravo s ciljem isticanja važnosti kontinuirane brige za vlastito zdravlje i potpore svim oboljelima.

Spomenuta kampanja „Meni trebaš ti“ započela je Donatorskom večerom u hotelu Sheraton, na kojoj su nastupale Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Amira Medunjanin, Maya Sar i The Frajle. Donatorska večera je bila izuzetno uspješna i kao najava humanitarnog koncerta grupe „The Frajle“ koji će se održati u KD Lisinski 19.11.2014. Sav prihod od prodaje karata za koncert se donira Udruzi „SVE za NJU!“. U kampanju se, također ,možete uključiti kupnjom CD-a „Meni trebaš ti“ i kupnjom proizvoda od kojih će određeni dio biti doniran Udruzi za nastavak rada, osobito za nastavak provedbe programa Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima.

„Ponosni smo partner kampanje „Meni trebaš ti“ jer vjerujemo da su istinska briga za zdravlje i pružanje potpore oboljelima od teških bolesti potrebni kroz cijelu godinu. Kao kompanija koja rado promiče društvenu odgovornost, Podravka će i dalje nastaviti suradnju s udrugom „SVE za NJU“, ne samo putem kampanje, već i putem kontinuiranog savjetovanja i organiziranja kulinarskih radionica na temu „Zdrave i prilagođene prehrane“ – kojima želimo dati doprinos i pomoći korisnicima Udruge, upravo u području u kojem smo najkompetentniji. Osim toga, upravo danas, u suradnji s Medveščakom, završava i projekt licitacije dresova igrača čiji će prihod biti doniran Udruzi - u svrhu organiziranja spomenutih kulinarskih edukacija. Jedan od dresova, Podravka poklanja Udruzi "SVE za NjU"- kao lijepu uspomenu na ovu humanitarnu kampanju te našu međusobnu uspješnu  suradnju.“; - izjavio je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

Udrugu „SVE za NjU“ tako je vrlo ugodno iznenadila gesta KHL Medveščaka i Podravke – poklon jedinstvenog ružičastog dresa iz zajedničke kampanje „One trebaju našu podršku i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa“. Dresovi igrača sa te utakmice još su danas na aukciji široj javnosti, a prihod od licitacije namijenjen je Udruzi - u svrhu organiziranja spomenutih kulinarskih edukacija.

Almenka Balenović, predsjednica Udruge „SVE za NJU!“ u uvodu je poručila: „U ime Udruge zahvaljujem se svim partnerima kampanje, među kojima su; Podravka, Zagrebačka banka, Dietpharm, Martifarm, dm - drogerie markt i Melem koji su omogućili realizaciju humanitarne kampanje „Meni trebaš ti“.“

Posebno iznenađenje na konferenciji za medije upriličile su i The Frajle, koje su umjesto uvodnih riječi napravile ono što najbolje rade - zapjevale te u dobrom raspoloženju najavile dugoočekivani koncert „Meni trebaš ti“. Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča osvojile su srca publike još 2009. godine sa svojim obradama čija ih posebnost izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih muzičkih žanrova.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja 'SVE za NJU' osnovana je 2008. godine kao dobrovoljna, humanitarna organizacija s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima. Udruga je vrlo aktivna u organizaciji edukativnih tribina u većim hrvatskim gradovima, o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke i raka vrata maternice, kao dva najučestalija raka kod žena. U proljeće 2010. svečano je otvoren dugoočekivani Centar u kojemu sve žene oboljele od (bilo koje vrste) raka i njihove obitelji mogu potražiti prijeko potrebnu psihološku pomoć.