Godi Keller, neovisni je predavač, djed, učitelj i pisac iz Norveške. Njegov bogat životni put i iznimne sposobnosti pripovijedanja oblikovale su ga u prepoznatljivog i cijenjenog predavača koji gostuje diljem Europe i odnedavno Indije – kud god ga put odvede nadasve je dobro dočekan.

Svoje priče vrlo rado pripovijeda raznim slušateljima: roditeljima i učiteljima u školama, odgajateljima u vrtiću, starijima, djeci, skrbnicima, medicinskim sestrama, farmaceutima, pravnicima, informatičkim stručnjacima i drugima koji žele obogatiti svoje znanje te se ponovno čuditi svijetu oko sebe. Njegova predavanja na humoristički način otkrivaju važne životne spoznaje koje nisu korisne isključivo u pedagoškom području. Često upozorava na važnost očuvanja i poticanja dječje radoznalosti, holistički razvoj u kojem su ruka i srce jednako važni kao i mozak, na umjetnost kao najljepši put do novog znanja te na pravilo Sve u svoje vrijeme; za njega je djetinjstvo vrijeme sjetve – činjenica koju prosvjetni radnici i službenici često zaboravljaju jer žele žetvu već za vrijeme dok su djeca još u školi.

Prilika je da se upoznate s razmišljanjima ovog vrhunskog pripovjedača koji će vas u kratko vrijeme uvjeriti da je odgoj djeteta najradosniji i najsmisleniji posao na svijetu. Predavanje u organizaciji Instituta za waldorfsku pedagogiju Kako izgraditi sigurnost i povjerenje u budućnost održat će se 21. rujna od 17 do 20 sati u prostorijama Waldorfske škole u Zagrebu, Jakuševečka 6.

Kotizacija za jednu osobu: 120 kn

Kotizacija za drugog roditelja: 60 kn

(u kotizaciju su uračunati materijali i osvježenje u pauzama)

Prijaviti se možete na info@iwp.hr kako biste dobili mejl s prijavnicom i podacima za uplatu.

Tekst: press

Foto: Profimedia