'Nema ovakvog osjećaja! Uživamo u svakom trenutku i najljepše vrijeme tek dolazi', samo za Story rekla je pjevačica Franka Batelić koja je prošle nedjelje rodila prvo dijete, sina Viktora. Maleni je na svijet stigao u jednoj zagrebačkoj bolnici, a uz njih je bio i ponosni otac Vedran Ćorluka.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac imao je sreće što je Viktor odlučio doći na svijet upravo u trenutku kada je oslobođen klupskih obaveza te dok je uživao u blagdanima i druženju s najmilijima u rodnom Zagrebu. U jednom kafiću u svom starom kvartu Sloboštini s obitelji i prijateljima nazdravio je rođenju sina, a fotografije slavlja objavio je na profilu na Instagramu, gdje je nekoliko sati prije i otkrio da je postao otac. 'Naš dječak je stigao' - napisao je igrač moskovskog Lokomotiva i mobitelom ovjekovječio sretne obiteljske trenutke. Sretnu vijest na Instagramu objavila je mama Franka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Svijete, evo me... Viktor❤️

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Sve o Frankinim i Vedranovim prvim trenucima sa sinom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 8. siječnja 2020. godine. 

Tekst: Story.hr

Foto: Story arhiva