Foodballerka – crtice iz dječjeg carstva

Svratite s klincima na Strossmayerov trg, uživajte u raznovrsnim sadržajima, odličnoj hrani i atraktivnom glazbenom programu.

Foodballerka, retro carstvo nogometa, osmislila je bogati program i za vaše mališane sve do 15. 7. u centru Zagrebu. Ekipa Zagi Eventi s puno ljubavi vodi dječju zonu u kojoj mašta postaje stvarnost. Pripremili su obilje zabave za djecu, koja skakanjem na trampolinima ili na bungee jumpingu mogu dotaknuti nebo. Oslikavanjem dječjih lica djeca mogu postati neki drugi likovi po izboru. Tobogan Mario, visok 3,5 m, jedva čeka veseli dječji smijeh, a Zagi ekipa izrađuje i figure od balona.

Svakog četvrtka od 18 do 19 sati klince očekuju kreativne kolaž radionice, a subotom od 12 do 13 sati dječja zona postaje morsko carstvo, u kojem djeca izrađuju vesele šarene brodiće.
U posebnoj kućici roditelji mogu previti svoje bebe i nahraniti ih. Ogladne li vaši najmlađi, u neposrednoj blizini KID's zone mogu se kupiti palačinke, pileće kokice, smoothije, voćne salate u lubenici ili ananasu ili probati ljetne fritule s jagodama…

S vašim najmlađima možete zaigrati i stolni tenis ili stolni nogomet, zajedno se fotkati na velikom golu portala gol.hr i "zamrznuti", a možda i osvojiti neku od nagrada, ili se odmoriti na Buddy klupici Radija 101 i okinuti jednu lijepu obiteljsku fotografiju.

Više informacija pogledajte na www.foodballerka.hr i www.facebook.com/foodballerka/

Tekst i foto: press

 

Preporučujemo

Pročitajte i:

Besplatne kreativne radionice i predstave za djecu na Ribnjaku

Povodom akcije sakupljanja dječjih knjiga pod nazivom "S knjigom nismo sami" organizirano je druženje za…

Dječje radosti na Zagreb Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival vole i veliki i mali. Na Strossmayerovom trgu od 13. do 23.…

Roditelji, želite li naučiti malo više o svojoj ulozi?

Savjetovalište Snaga obitelji započinje novi ciklus „Školice za roditelje“.

Partnerstvo i roditeljstvo

Najvaljujemo otvoreno predavanje za roditelje i partnere u Zagrebu. Predavač je Laslo Pinter, integrativni tjelesno-orijentirani…