Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva i Djeca.hr u sklopu sajma Dani ljepote i fitnessa koji se održava od 9. - 11. ožujka pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje i njihove roditelje pod nazivom Fit for Kids

Ističemo i dva Okrugla stola koja će voditi Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba, na kojima će stručnjaci debatirati o “Bolesti novog doba” koja sve više pogađa našu djecu te osvještavati javnost o važnosti sporta i njegov utjecaj na emocionalni i psihosocijalni razvoj naše djece.

U subotu 10. ožujka 2018, s početkom u 16 h

Okrugli stol na temu  Utjecaj medija na djecu.

– Na okruglom stolu će sudjelovati hrvatski stručnjaci koji će diskutirati o utjecaju medija na djecu. Govorit će se o negativnom i pozitivnom utjecaju medija, o njihovoj edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti, te kako umanjiti negativan utjecaj. O utjecaju medija na djecu će se govoriti sa stajališta sociologije, psihologije, odgoja i srodnih područja.

U nedjelju 11. ožujka 2018. s početkom u 11 h

Okrugli stol na temu Video igre i djeca.

– Na okruglom stolu će sudjelovati hrvatski stručnjaci koji će diskutirati o utjecaju video igara na djecu. Govorit će se o negativnom i pozitivnom utjecaju video igara sa stajališta sociologije, psihologije, odgoja i srodnih područja.

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma ove godine slavi svoj jubilarni 20. rođendan, ne propustite ga!

fit-kids-za-najmlade-njihove-roditelje

Tekst i foto: press