Hello Kitty proslavila svoj 40. rođendan u Zagrebu, a Ninja kornjače dokazale kako su i dalje najhrabriji filmski likovi

Zajednički projekt Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice – NIKIforija svijet – započeo je svoju turneju po Hrvatskoj. Svi obožavatelji cool Ninja kornjača i simpatične Hello Kitty, među kojima su bili i brojni poznati sa svojim mališanima – Bojana Gregorić Vejzović, Iva Balaban i Saša Lozar – zabavljali su se ove subote u velikom avanturističkom parku NIKIforija svijeta u Avenue Mallu.

Djevojčice, dječaci, ali i stariji poklonici ovih svjetski popularnih likova uživali su u facepaintingu, igranju „Čovječe ne ljuti se“ u prirodnoj veličini, izradi štitova, foto kutku, memory igrama, slaganju puzzla, nagradnim igrama i odličnoj glazbi. Kako bi euforija bila još veća, NIKIforija svijetu pridružili su se voditelji Frano Domitrović i Iva Šulentić te Ledo medo i Kodi.

Tom prilikom Frano i Iva prisjetili su se vlastitog djetinjstva kad su se i sami igrali s Ninja kornjačama.

Dok sam ja bio klinac Ninje su bili glavni likovi stripova i crtića, ali sjećam se da sam imao i figuricu u obliku moje najdraže Ninje Donatella. Veseli me vidjeti da se i današnji klinci zabavljaju na sličan način, a iskreno jedva sam dočekao da počne NIKIforija kako bih se i sam vratio u te bezbrižne dane, izjavio je Frano Domitrović Moj omiljeni lik iz crtića TMNT bila je April, novinarka i bliska prijateljica Donatella, Raphaella, Michelangela i Leonarda. Ipak, kao djevojčicu Ninja kornjače su me uvijek najviše fascinirale zbog raznih akrobacija koje su izvodile. Iako sam više Ninja fan, veselim se što ćemo zahvaljujući NIKIforiji proslaviti i 40. rođendan Hello Kitty. – Iva Šulentić

Nakon Zagreba NIKIforija kreće na turneju i po ostalim gradovima Hrvatske, a točan raspored svi zainteresirani moći će pratiti na web i Facebook stranicama Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice.

O Proizvodima

Konzum

Od 28. kolovoza u sklopu NIKIforija zabavne avanture za klince i klinceze, u Konzumu dostupne su atraktivne Ninja kornjača i Hello Kitty kutije, koje uz album u koji se umeću 3D kartice s omiljenim likovima, sadrže i 2 društvene igre, rollinz figurice te kockicu za igru pa je zabava za cijelu obitelj zajamčena. Ninja kornjače i Hello Kitty kutije za sudjelovanje u NIKIforija programu dostupne su po cijeni od 34,99 kn, a bit će izložene na posebnim policama u Konzumu. Jednu besplatnu 3D karticu koja se umeće u veseli album, moguće je osvojiti kupnjom u Konzumu u iznosu od 75 kuna, ali i jednostavnije, kupnjom posebno označenih proizvoda.  Uz početak nove školske godine, u asortimanu Konzuma dostupan je i bogat školski asortiman (torbe, ruksaci, odjeća, obuća, pribor) s likovima popularnih Ninja i Hello Kitty, ali i brojni prateći proizvodi poput slatkiša, napitaka, grickalica.

LEDO

Novi sladoled od vanilije i nugata s preljevom od kakaa u obliku popularnih kornjača stiže u Ledo škrinje za sve obožavatelje Teenage Mutant Ninja Turtles crtanih filmova.

Mališani mogu uživati u novim avanturama Donatella, Michelangela, Raphaela i Leonarda uz sladoled koji krije i brojna iznenađenja, točnije 36 različitih poklona – privjesci za ključeve, magneti i tetovaže s likom borbenih Ninja. Ali to nije sve, kupovinom Ninja Turtles sladoleda sudjeluje se i u velikoj nagradnoj igri. Potrebno je sakupiti i poslati 3 barkoda s pakiranja sladoleda do 31.10.2014. i možda baš vi osvojite jednu od brojnih nagrada:

  • Poklon bon na potrošačkoj kartici Sberbank u vrijednosti od 50.000 kn
  • Play Station 4 x 10
  • Plišane igračke Ninja Turtles x 20
  • Školske torbe x 30
  • Lego kockice Ninja Turtles x 40

PIK Vrbovec

PIK se u veliku kampanju NIKIforije uključio sa svojim proizvodom Piko koji veliku popularnost ima upravo kod najmlađe publike. Novo ruho dobro poznatog Pika – Piko Ninja kornjače, oduševit će sve fanove Donatella, Michelangela, Raphaela i Leonarda te njihovih uzbudljivih avantura.

Cool Ninja kornjače učinit će uživanje u Piku još uzbudljivijim, a zahvaljujući blagom okusu, upravo zbog crvenog mesa – visokovrijedne svinjetine i govedine – Piko je bogat proteinima.

Idealan doručak, užina ili lagana večera za cijelu obitelj s Pikom, od ove jeseni bit će još zabavnija uz Ninja kornjače te njihove brojne zgode i nezgode.

Uz klasičan Piko u ponudi se nalaze još i PIKO s povrćem te PIKO sa sirom.

Jamnica

Jamnica je za djevojčice i dječake i sve koji će sudjelovati u NIKIforiji ponudila svoje proizvode Jana Hello Kitty, posebnu ediciju Jana Ice Tea s etiketama Ninja kornjača, te posebno izdanje Sky Cole - Teenage Mutant Ninja Turtles koje prati filmsku ekranizaciju legendarnog serijala o neustrašivoj braći i njihovim prijateljima.

Leonardo, Michelangelo, Donatello i Raphael najpoznatija su četiri imena među djecom i mladima iza kojih stoje Ninja kornjače. Hrabri zeleni junaci predstavili su se u crtanom filmu i stripu te na velikom platnu, a sada su dostupni i na etiketama Jana Ice Tea. Teenage Mutant Ninja Turtles edicija ledenih čajeva s okusom breskve i okusom šumsko voće-brusnica oduševit će vas. Interesantne etikete koje prikazuju Ninja kornjače privlače pozornost djece, a činjenica da ne sadržavaju umjetna sladila čini ih posebno pogodnima za njihov uzrast. Jana Ice Tea Teenage Mutant Ninja Turtles osvježavajući su bezalkoholni negazirani napitci na bazi vode Jane proizvedeni od biljnih ekstrakata i bez konzervansa.

U čast najpoznatijih kornjača na svijetu i na radost svih njihovih ljubitelja i Sky Cola će biti u specijalnom Teenage Mutant Ninja Turtles odijelu. Na posebno redizajniranoj etiketi su likovi superjunaka čija su herojstva obilježila djetinjstva širom svijeta, a neodoljivu i zabavnu Sky Colu Teenage Mutant Ninja Turtles naći ćete u pakiranju 0,5 l PET.

Za djevojčice tu je Jana Hello Kitty prirodna mineralna voda pakirana u bočice od 0,25 L i 0,5 L sa sportskim čepom. Osim djevojčica, ova vesela bočica osvaja naklonost i brojnih mama te je postala neizostavan dio svake ženske torbice, od školske do poslovne.

Foto: promo