Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket Elle s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta! Odaberite između dva modela: 'klasičnu kombinaciju' - prepoznatljiv leptir u crvenoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju - leptir u nježno ružičastoj boji na koncu boje mente! Jedinstveno izdanje EllexBorboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od 20. srpnja! I požurite jer količine su ograničene

Po prvi puta u Hrvatskoj vodeći modni časopis Elle pripremio je pravu modnu poslasticu - ekskluzivan ljetni paket Elle s narukvicom by Borboleta! Osvježite svoj outfit s ovim modernim komadom accessoiresa renomiranog domaćeg proizvođača nakita, Borbolete. Decentna, a istovremeno posebna, Borboleta narukvica na koncu i s leptir privjeskom prepoznatljiva je ne samo u Hrvatskoj, nego i diljem svijeta.

Leptir je simbol neumornog prijateljstva, veze koja traje vječno. Borboleta je izgradila svoj kredibilitet prodajom poklona za prijatelje i voljene, gdje svaki simbol dolazi sa svojom pričom. Tako ni leptir nije iznimka, ovdje je da kaže vašem prijatelju – Od svih darova koje je život poslao leteći prema meni, najbolji je spoznaja da si tu. Dobri trenuci s najboljim prijateljima, u konačnici, kreiraju najbolje uspomene.

Potražite jedinstvenu EllexBorboleta narukvicu, s ugraviranim logom Elle časopisa i u dvije nijanse – leptir prekrasne crvene boje na crnom koncu, kao svevremenski klasik, ili leptir u ružičasto-ljubičastoj nijansi na koncu boje mente za ljetnu odjevnu kombinaciju. A ako se ne možete odlučiti između ova dva komada - nabavite oba ljetna paketa! Cijena jedinstvenog EllexBorboleta izdanja je 59,90 kuna, a dostupno je na kioscima od 20. srpnja.

Elle. Ljepota je unutra. Kolovoško izdanje časopisa Elle čeka vas na svim kioscima od 20. srpnja! Požurite i po ekskluzivan ljetni paket EllexBorboleta po cijeni od 59,90 kuna! I uživajte u dugom, toplom ljetu!

#ellexborboleta #borboleta_official #borboleta_joaillerie

Tekst i foto: promo

 

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…