Na dodjeli kovčežića su sudjelovali Mario Perković, predsjednik Društva naša Djeca Vinkovci, Antonija Spajić, koordinatorica projekta, Anamarija Rogić i Dejana Milošević iz tvrtke Electrolux te Vanesa i Ibrahim, djeca iz poplavljenih područja, koji su za svoje prijatelje preuzeli kovčežiće.

electrolux-donirao-20-kovcezica-za-djecu-poplavljenih-podrucja

„Poplave koje su zadesile Hrvatsku 2014. godine promijenile su živote mnogobrojnih obitelji. Ovom humanitarnom akcijom željeli smo barem malo olakšati živote ljudi s poplavljenih područja na način da njihovoj djeci pružimo ono što im je potrebno, odjeću, obuću i neke osobne sitnice za koje smo sigurni da će izmamiti puno dječjih osmjeha. Nadamo se da će ovaj mali znak pažnje djeci olakšati vrijeme do povratka u njihove domove“ – ovom prigodom izjavila je ovom prigodom Anamarija Rogić, Trade Marketing Specialist tvrtke Electrolux.

Akciju „Kofer pun prijateljstva – novčić za kovčežić“ pokrenuo je Savez društava Naša djeca u suradnji s Društvom Naša djeca Grada Vinkovaca u jesen 2014., a u akciju se uključila i tvrtka Electrolux koja je od 1. ožujka do 1. svibnja, za svaki prodani usisavač modela New Ergospace, Classic Silence, New Ultra Silencer, New UltraOne i UltraFlex Electrolux donirala 10 kuna kako bi se kovčežići čim prije napunili.

Više informacija potražite na www.electrolux.hr

electrolux-donirao-20-kovcezica-za-djecu-poplavljenih-podrucja

Tekst i foto: Electrolux