Program će zabaviti djecu iz Nazorove i sve ostale posjetitelje humanitarnog projekta namijenjenog djeci predškolske i osnovnoškolske dobi. Organizator humanitarnog projekta je dvadesetjednogodišnji student glume Miro Čabraja.

''Nakon nepune tri godine, ponovno organiziram humanitarni projekt za Nazorovu. Ovaj puta puno veći i sa puno više sadržaja za djecu i roditelje. Drago mi je što će nas posjetiti djeca iz Nazorove i sudjelovati u trosatnom programu. Naravno, sve to ne bi bilo izvedivo da se nisu odazvali kolege glumci, pjevači, voditelji, animatori koji su pomogli u realizaciji ovog humanitarnog projekta, kojeg namjeravam ponavljati iz godine u godinu'', rekao je Miro Čabraja

druzite-se-sa-svetim-nikolom-u-kinu-europa-na-tri-sata-za-nazorovu

Program prepun zabave, plesa i pjesme

U trosatnom programu kroz glazbu i ples djecu će zabaviti pjevačica i glumica Danijela Pintarić, pjevačica Neda Parmać Klačar, plesna skupina La dance, dječji zbor Kikići, dok će svojim trikovima i modeliranjem balona djecu razveseliti mađioničar. Ljubitelji znanosti i eksperimentiranja imat će priliku uputiti se u znanstvenu potragu za blagom. Edukativno-zabavno-znanstvena predstava autora Mire Čabraje 'Ti i Ja – znanstvenika dva' omogućit će svim mališanima da istraže znanost kroz igru. Znanstvenim zadatcima i kemijskim pokusima uz hrabrost i upornost, glumci Antonija Šašoi Miro Čabraja, djecu će dovesti do spoznaje što je to najveće blago.

"Današnji tempo života je uistinu brz, i često se ne uspijevam baviti humanitarnim radom onoliko koliko bih željela. Zato se rado odazivam humanitarnim koncertima, osobito ako se radi o pomoći djeci, i u ovo predbožićno vrijeme nastupit ću na nekoliko takvih koncerata. Veselim se, jer dajući sebe za humani cilj, istovremeno se punim ljubavlju i postajem bolji i kvalitetniji čovjek“, rekla je Danijela Pintarić.

druzite-se-sa-svetim-nikolom-u-kinu-europa-na-tri-sata-za-nazorovu

Prilika za vrijedne nagrade i besplatan face-painting!

Djecu kroz trosatni program očekuju dva krativna kutka Oslikavanje lica (face-painting) koje vješto izvodi Sara Marđetko i Moje pismo svetom Nikoli. Nakon što djeca napišu svoje pismo svetom Nikoli, uslijedit će nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji. Bitno je samo svoje pismo ubaciti u veliku čizmicu svetog Nikole. Glavne nagrade su tečaj engleskog jezika u WisdomTree – školi stranih jezika, proslava rođendana u igraonici Čarobna šuma, poklon bon u vrijednosti od 500 kuna u frizerskom salonu 'Tko te šiša?', te pet puta CD „Najljepše dječje pjesme / The Best Of Collection“.

druzite-se-sa-svetim-nikolom-u-kinu-europa-na-tri-sata-za-nazorovu

I poznati dočekuju svetog Nikolu!

Svetog Nikolu zajedno sa djecom dočekuju i simpatične voditeljice trosatnog programa glumica Amanda Prenkaj, voditeljica Josipa Rupić i psihologinja Antonia Ćosić.

A da bi djeca kroz ovaj trosatni program uživala u proizvodima naših sponzora, uz Čabraju je od velike pomoći bio producent Tomislav Jakuš.

Uveličajte ovoj humanitarni projekt svojim dolaskom i razveselite klince iz Nazorove!

Mjesto održavanja: Kino Europa, Varšavska 3, 10 000 Zagreb

Datum održavanja: 5.12.2015.

Vrijeme: 11:00 – 14:00h

Organizator: Miro Čabraja u suradnji s Kinom Europa

Tekst i foto: promo