Akcija pod nazivom „Čestitka DND-a Opatija roditeljima novorođene djece“ i ove je godine okupila stručnjake iz raznih grana koji su uputili korisne savjeti roditeljima za njegu i odgoj njihove djece. Na druženju svoja kratka predavanja održale su nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, patronažne sestra gđa. Ljeposava Kosanović i gđa. Maja Žepina, stomatologinja, pedijatrica dr. Suzana Surijan, a prisutne su pozdravili i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i njegov zamjenik Fernando Kirigin.

Na lovranskom druženju koje se održalo tjedan dana prije u općinskoj vijećnici, prisutne roditelje i njihovu djecu dočekali su zamjenik općinskog načelnika Branislav Petković i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Velinka Sušanj. Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu roditeljskih iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjete za odrastanje djece.

Drago nam je da se na ovaj način potiče druženje roditelja djece iste generacija, jer tako je i djeci lakše doći do novih prijatelja i roditeljima do podjele osobnih iskustava s drugim roditeljima. Ako pritom imaju priliku doznati i korisne savjete vezanje uz njegu i odgoj djeteta, spojeno je ugodno s korisnim!

druzenje-obitelji-novorodene-djece-u-2016-godini-u-opatiji-lovranu

druzenje-obitelji-novorodene-djece-u-2016-godini-u-opatiji-lovranu

Tekst: DND Opatija, I.T.

Foto: DND Opatija