Dođite u subotu, 13. veljače na Story Valentinovo i uživajte u bogatom programu!

Dođite i vi na Story Valentinovo i uživajte u bogatom programu koji će trajati od 10 do 21h. Darujte sebi i svojim najdražima slatki dan pun dobre zabave i ljubavi. Kako bi se na Story Valentinovu odlično zabavili i najmlađi, u jutarnjem dijelu programa nastupit će dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te Zagrebački anđeli...

Story Valentinovo, još je jedno u nizu događanja koje najutjecajniji celebrity časopis Story daruje svojim čitateljima uz podršku partnera Mg Mivela i Heineken!

Trg bana Jelačića je lokacija na kojoj će se u subotu, 13. veljače, na Story Valentinovo pozornici od jutarnjih sati izmjenjivati izvođači koji će program učiniti zanimljivim i zabavnim za sve uzraste.

Kako bi se na Story Valentinovu odlično zabavili i najmlađi, u jutarnjem dijelu programa nastupit će dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te Zagrebački anđeli. Nakon njihovih veselih nastupa, na za ovu priliku osmišljenu, posebnu pozornicu popet će se neki od najpopularnijih domaćih izvođača.

Neno Belan i klapa More, grupa Detour, grupa Pavel te pjevačice koje su angažirane u stručnim timovima popularnog showa "The Voice", Daria Hodnik, Antonia Matković Šerić te Marina Đurović Ćelić, počastit će posjetitelje izvedbama najljepših ljubavnih balada. Njihovi akustični nastupi započeti će u 12:00h i trajati do 14:00h.

Večernji je pak dio rezerviran za nastup mlade riječke pjevačice Antonele Doko, nakon koje će uslijediti nastup poznatog benda Sunnysiders koji će publiku rasplesati miksom najboljih ljubavnih balada, te pop i rock uspješnica.

Tijekom dana, sve do završetka programa, posjetitelji će moći uživati u najrazličitijim slasticama, ali i brojnim slanim delicijama iz ponude gastro kućica Zagreb Coffee & Chocofesta. Na najslađoj zagrebačkoj manifestaciji koja se održava peti put zaredom, uživat će i ljubitelji finih vina, koji će imati priliku za kušanje brojnih sorti, a i ljubitelji najpopularnije crne tekućine - kave, će doći na svoje, isprobavajući okuse pristigle sa svih krajeva svijeta.

Dođite i vi na Story Valentinovo i uživajte u bogatom programu koji će trajati od 10 do 21h.

Darujte sebi i svojim najdražima slatki dan pun dobre zabave i ljubavi.

Voli vas vaš Story. <3

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Ružičaste palačinke za još više ljubavi u obitelji

Ove zdrave palačinke bez namirnica životinjskog podrijetla –…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Pročitajte i:

Priključite se projektu "IGRAMO SE!" za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom

Zabavno - edukativni projekt "IGRAMO SE!", za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s…

ELLE Boutique: dizajnerski komadi s vrhunskim popustom neće se kupiti sami!

Elle donosi najbolje od hrvatskog dizajna i ove jeseni

Bliži se sljedeća senzorna projekcija u kinu Tuškanac

U ponedjeljak 18.11.2019. u 11 sati u kinu Tuškanac održat će se sljedeća u nizu…

Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?

Besplatno predavanje za roditelje u organizaciji Psihoteke i Knjižnice Medveščak - "Kako tinejdžerima postaviti granice…