Što su pripremili predavači za 20. Sensa vikend

Učiteljica joge Senka Ljubić pobrinut će se da polaznici otpuste grč svakodnevice. Prvog dana Sensa vikenda vodit će jogu nidru ili jogijski san. Tehnika je to dubokoga svjesnog opuštanja koja polaznike vodi na putovanje kroz tijelo, osjete i najdublje želje srca te otpušta stres i tako omogućava zacjeljivanje emotivnih povreda.

U jutarnjim terminima vikenda polaznike čekaju setovi asana chakra flow i chandra slow. Asane prvog sata osmišljene su da osvježe energetski sustav i podignu energiju od korijenske do krunske čakre, što donosi sklad i snaženje energije. Chandra slow sat je laganijeg tempa u kojem su naglašeni pretkloni i otvaranje kukova iz sjedećih položaja, što dubinski obnavlja tijelo i um.

dodite-na-jubilarni-20-sensa-vikend-u-rogasku-slatinu

Sensin suradnik Mirko Vragović svoje će predavanje posvetiti razlozima naše neodlučnosti i manjku proaktivnosti kada je riječ o zdravim odlukama, odnosima i poslovnom životu. Odugovlačenje u životu ne drži nas u mjestu, ono nas vuče prema dolje. Kako krenuti naprijed i na tom se putu zadržati, naučit ćete na Mirkovu predavanju i vođenim satovima relaksacije.

Profesorica Andrea Vidmar, NLP savjetnica, mental/wingwave/magic words coach te instruktorica theta healinga, održat će dvije radionice. Na prvoj će polaznike uputiti u koristi kreativne vizualizacije, tehnike kojom koristimo svoju maštu da bismo kreirali ono što želimo postići u životu. Na toj radionici polaznici će imati priliku saznati nešto više o kreativnim vizualizacijama, čemu služe, kako ih svakodnevno koristiti svjesno i u svoju korist. Na radionici Manifestiranje želja polaznici će naučiti što pokreće njihove želje, što stoji na putu njihova ispunjenja te kako ih uistinu realizirati.

dodite-na-jubilarni-20-sensa-vikend-u-rogasku-slatinu

Dubravka Fazlić, life coach prema NLP i wingwave metodama, održat će radionicu “Što to hraniš? – Smršavite prepoznavajući svoje emocije”. Prepoznavanjem emocija koje se kriju u nama kada žudimo za određenom hranom dolazimo do uzroka problema s tjelesnom masom. Emocije su naše kočnice i pokretači, a kada razumijemo razliku između tjelesne i emocionalne gladi, možemo glad prepoznati, obuzdati, razumjeti i premostiti.

Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić polaznicima će putem vođene meditacije, vibracija gonga i zvučnih zdjela pružiti iskustvo unutarnje tišine i povezanosti s višim “ja”. Ova terapija pomaže razumijevanju vlastite svrhe i rađanju kreativnih ideja.

dodite-na-jubilarni-20-sensa-vikend-u-rogasku-slatinu

PROGRAM 20. Sensa vikendaPETAKCHECK IN: od 13.00 sati  17:30 – 19:00

RELAKSACIJA

Mirko Vragović19:00 – 21:00 VEČERA 21:00

JOGA NIDRA

Senka LjubićSUBOTA7:00 – 8:00 DORUČAK8:00 – 9:30

JOGA CHAKRA FLOW

Senka Ljubić10:30 – 12:00

KREATIVNA VIZUALIZACIJA

Andrea Vidmar12:00 – 14:00 RUČAK14:00 – 17:00 Slobodno vrijeme ili izlet17:00 – 18:30

EMOCIJE I MRŠAVLJENJE

Dubravka Fazlić19:00 – 21:00 VEČERA21:00 – 22:00

GONG TERAPIJA

Svetlana Vukić NEDJELJA7:00 – 8:00 DORUČAK

8:00 – 9:30

JOGA CHANDRA SLOW

Senka Ljubić

10:30 – 12:00

MANIFESTACIJA ŽELJA

Andrea Vidmar

12:00 – 13:30

RUČAK

14:00 – 15:30

RELAKSACIJA

Mirko Vragović

CHECK OUT: Do 16.00 sati

NAPOMENA: Zadržavamo pravo promjene termina

Vrijeme obroka navedeno u rasporedu 20. Sensa vikenda je prilagođeno predavanjima. S obzirom na to da su sva predavanja fakultativna, ako polaznik odluči preskočiti neko predavanje, slobodno može jesti u terminima koji su redoviti u hotelu.

Više informacija, prijave i rezervacije potražite na www.vikendplaner.info

Tekst i foto: Sensa