Sensa dan 2019.

Dođite na 9. Sensa dan u Maksimir!

Park Maksimir i ovog je proljeća domaćin najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. U nedjelju 9. lipnja od 10 do 19 sati pozivamo vas na još jedan Sensa dan. Očekuju vas radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike, vježbanje joge i pilatesa, tehnike opuštanja, aromaterapijske radionice, ajurvedski savjeti, predavanja za osobni razvoj, gong kupka, tai chi. A osim edukativnih sadržaja, tu je i sajam prirodnih proizvoda

Park Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije.

Ove godine vas očekuju i neke nove radionice, predavanja, plesovi, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti. Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati Sensine renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike.

Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu

Na Sensa danu sudjeluju partneri Adez, Jana Vitamin, Skinfinity, Bio Bio, Franck, Avon, Meggle, Rio Mare, Himalaya, Oriflame, Merkur, PIP dar pčela i prirode i Mali plac.

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) bit će također dio Sensa dana. Osnovana je s ciljem promicanja dobrobiti mlađe djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za razvoj. Posebnu brigu pridaju i programima potpore roditeljstvu. Stoga će i svi posjetitelji Sensa dana imati priliku sudjelovati na način da kupe stare brojeve magazina Sensa, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe za rad udruge.

Sve radionice i sadržaji su besplatni. Dođite i uživajte!

Program 9. Sensa dana

Sensa dan 2019. program

Sensa dan 2019. program

Više o programu potražite na stranicama Sensa.hr

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu…

Pročitajte i:

Kreativni festival za djecu ima još bogatiji program i još luđu scenografiju!

Hit dječji festival otvorio je svoja vrata! U zagrebačkom parku Ribnjak, 23. kolovoza počeo je…

Besplatne radionice za školarce u rujnu

Iz KUC Travno stiže poziv školskoj djeci na druženje uz tradicionalne radionice u vrijeme ljetnih…

Domaća i svjetska kuhinja na Europskom trgu u Zagrebu

Štrukle, hamburgeri, wok, tortilje, varenyky i ostale delikatese domaće i svjetske kuhinje od 30. 8.…

12. ZeGeVege festival održivog življenja

Prijatelji životinja organiziraju veganski festival o načinu života kojim se pri korištenju prirodnih resursa ne…