Sensa dan 2019.

Dođite na 9. Sensa dan u Maksimir!

Park Maksimir i ovog je proljeća domaćin najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. U nedjelju 9. lipnja od 10 do 19 sati pozivamo vas na još jedan Sensa dan. Očekuju vas radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike, vježbanje joge i pilatesa, tehnike opuštanja, aromaterapijske radionice, ajurvedski savjeti, predavanja za osobni razvoj, gong kupka, tai chi. A osim edukativnih sadržaja, tu je i sajam prirodnih proizvoda

Park Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije.

Ove godine vas očekuju i neke nove radionice, predavanja, plesovi, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti. Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati Sensine renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike.

Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu

Na Sensa danu sudjeluju partneri Adez, Jana Vitamin, Skinfinity, Bio Bio, Franck, Avon, Meggle, Rio Mare, Himalaya, Oriflame, Merkur, PIP dar pčela i prirode i Mali plac.

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) bit će također dio Sensa dana. Osnovana je s ciljem promicanja dobrobiti mlađe djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za razvoj. Posebnu brigu pridaju i programima potpore roditeljstvu. Stoga će i svi posjetitelji Sensa dana imati priliku sudjelovati na način da kupe stare brojeve magazina Sensa, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe za rad udruge.

Sve radionice i sadržaji su besplatni. Dođite i uživajte!

Program 9. Sensa dana

Sensa dan 2019. program

Sensa dan 2019. program

Više o programu potražite na stranicama Sensa.hr

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu…

Pročitajte i:

alergija na ambroziju

Alergije na ambroziju su u konstantnom porastu. Kako se učinkovitije boriti protiv ovog korova?

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv ambrozije, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, uz…

Lipanjska Sensa je s nama, a uz nju i dar...

Potražite na kioscima novu, lipanjsku Sensu uz koju vas očekuje dar, knjižica Zdravo & Fino…

Znate li što vas čeka u budućnosti?

Već je odavno poznato da ulaganje u infrastrukturu i tehnologiju nije samo važno, nego je…

besplatne kreativne radionice

Ljeto u Cesarcu - besplatne ljetne kreativne radionice za djecu

Ako ste školarci između 6 i 18 godina onda je pred vama zanimljivo ljeto u…