Sensa dan 2019.

Dođite na 9. Sensa dan u Maksimir!

Park Maksimir i ovog je proljeća domaćin najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. U nedjelju 9. lipnja od 10 do 19 sati pozivamo vas na još jedan Sensa dan. Očekuju vas radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike, vježbanje joge i pilatesa, tehnike opuštanja, aromaterapijske radionice, ajurvedski savjeti, predavanja za osobni razvoj, gong kupka, tai chi. A osim edukativnih sadržaja, tu je i sajam prirodnih proizvoda

Park Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije.

Ove godine vas očekuju i neke nove radionice, predavanja, plesovi, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti. Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati Sensine renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike.

Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu

Na Sensa danu sudjeluju partneri Adez, Jana Vitamin, Skinfinity, Bio Bio, Franck, Avon, Meggle, Rio Mare, Himalaya, Oriflame, Merkur, PIP dar pčela i prirode i Mali plac.

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) bit će također dio Sensa dana. Osnovana je s ciljem promicanja dobrobiti mlađe djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za razvoj. Posebnu brigu pridaju i programima potpore roditeljstvu. Stoga će i svi posjetitelji Sensa dana imati priliku sudjelovati na način da kupe stare brojeve magazina Sensa, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe za rad udruge.

Sve radionice i sadržaji su besplatni. Dođite i uživajte!

Program 9. Sensa dana

Sensa dan 2019. program

Sensa dan 2019. program

Više o programu potražite na stranicama Sensa.hr

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu…

Pročitajte i:

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…

Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja

Želite li naučiti tehnike brzog čitanja? Želite li bolje razumjeti ono što pročitate? Želite li…

Nasmijte se do suza na predstavi 'Kod kuće je najgore'

Veliki hit prema djelu E. Kishona "Kod kuće je najgore" ponovno na daskama Knapa! I…