Dođite na 21. Sensa vikend!

Snaga za promjenu je u vama, dopustite joj da izađe na površinu! Pridružite nam se od 5. do 7. travnja na 21. Sensa vikendu u Vuglec Bregu u Krapini. Napunite se svježom energijom te naučite kako se nositi sa stresom i emocijama uz pomoć vrhunskih stručnjaka iz područja zdravlja te duhovnog i osobnog razvoja. U zelenom srcu Zagorja, okruženi bajkovitom prirodom i spokojem, pronađite u sebi snagu i prirodan mir te usvojite tehnike koje će vam pomoći da se bolje nosite sa stresnim izazovima svakodnevice.

Svakoga od nas s vremena na vrijeme preplave osjećaji, senzacije koje manifestiraju naš unutarnji nemir i nezadovoljstvo. U takvim se situacijama često osjećamo kao da stojimo u mjestu i nemamo pravi odgovor na pitanja - kako se pokrenuti, kako promijeniti situaciju, u kojem smjeru krenuti za više zadovoljstva životom koji živimo?

Na ta i mnoga druga pitanja odgovore potražite na Sensa vikendu koji ovog proljeća organiziramo u intimnoj atmosferi prekrasnog turističkog sela Vuglec Breg, smještenog u srcu Zagorja, samo 40 kilometara udaljenog od Zagreba, ali kao miljama udaljenog od gradske vreve i stresa. Upravo takvo mjesto savršeno je za Sensa vikend koji smo posvetili kvalitetnom odmoru uz opuštajuće vježbanje u jutarnjim satima, kreativne radionice, predavanja koja će nam pomoći da uđemo dublje u svoje emocije i njihove manifestacije te satove tehnika koje nam pomažu da samostalno resetiramo tijelo i pronađemo njegov prirodni osjećaj mira.

S nama su na Sensa vikendu…

Profesorica Andrea Vidmar, NLP savjetnica, mental/wingwave/magic words coach i instruktorica theta healinga, održat će radionicu o otpuštanju stresa pomoću metode progresivne relaksacije mišića, koju je osmislio američki liječnik Edmund Jacobson i koja je uključena u zdravstvene sustave mnogih zemalja.

Učiteljica joge Senka Ljubić pripremila je nježne i opuštajuće satove, jogu nidru ili jogijski san za večernju relaksaciju kroz tijelo, osjete i najdublje želje srca, što otpušta stres i tako omogućava zacjeljivanje emotivnih povreda.

Executive coach Sonja Runkas predstavit će kreativnu i intuitivnu radionicu Points of You na kojoj ćete pomoću asocijativnih kartica imati priliku upoznati razne dijelove sebe i sagledati važne trenutke života iz nove perspektive.

Leadership coach Mirta Fraisman Čobanov u svojoj je praksi radila sa stotinama pojedinaca i kompanija na povećanju i realizaciji osobnih potencijala, urođenih talenata i produktivnosti. U središtu njezina djelovanja je emotivna inteligencija koju smatra nužnom u vođenju sebe i drugih.

Danijela Medaković, certificirana praktičarka Tehnike emocionalne slobode (EFT), na početku Sensa vikenda pomoći će vam da se relaksirate i naučite kako to činiti svaki dan pomoću tzv. tapkanja, tehnike koja je osvojila svijet i koju brojni terapeuti koriste u rješavanju različitih trauma.

Ana-Marija Jagodić-Rukavina, magistra kineziologije i utemeljiteljica BHS-a, Body Healing Story metode koja spaja ljekovita svojstva glazbe, pokreta i misli s ciljem dovođenja tijela u prirodnu ravnotežu.

O mjestu održavanja Sensa vikenda

Turističko selo Vuglec Breg plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec, koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost. Ideja vodilja bila im je stvaranje jedinstvenog ambijenta za vrhunski ugođaj i potpuni užitak u prirodnom okruženju prelijepog Hrvatskoga zagorja. Cijelo imanje prostire se na više od 12 hektara površine, a s vrha, približno 300 metara nadmorske visine, pruža se prekrasan pogled na okolne zagorske brežuljke. Ovo mjesto savršena je kulisa za bijeg od svakodnevice i povratak svojoj pravoj prirodi uz bogatu gastronomsku i enološku ponudu.

Obnovljeni Vuglec Breg sastoji se od nekoliko autohtonih zagorskih hiža uređenih za smještaj gostiju te stare gospodarske zgrade u kojoj se nalaze restoran, vinski podrum i dvorana za seminare. Pokraj restorana, uz prve redove vinograda, smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom. Na sjevernoj strani Vuglec Brega nalazi se štala za konje, malo jezero, dva igrališta za tenis i mali nogomet, dječje igralište, travnjaci te staze za šetnju.

Dođite na 21. Sensa vikend i proslavite početak proljeća s nama i našim predavačima!

Za više informacija posjetite https://www.sensa.hr/clanci/ostalo/dodite-na-21-sensa-vikend nazovite 385 91 6500 764 ili pišite na e-mail sensa@adriamedia.hr

 

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Sjajna atmosfera na 21. Sensa vikendu u Vuglec Bregu

Ni kiša nije mogla pomutiti sreću i uzbuđenje…

21. Sensa vikend u Vuglec Bregu u Krapini je RASPRODAN

Očito je da je program 21. Sensa vikenda…

Veliki godišnji horoskop za 2019.

S Jupiterom u Strijelcu ove bi nas godine…

Pročitajte i:

'Trešnja' najavila obljetničku kazališnu sezonu 2019./2020.

Nova, ali i obljetnička sezona Gradskoga kazališta Trešnja donosi zanimljive naslove temeljene na klasičnim bajkama…

Poznati podržali akciju Kupujmo hrvatsko

Zagrebački Jelačić plac preplavili su građani i poznata lica i tako podržali domaće proizvođače.

Hrvatska udruga doula u novim prostorima i s novim programima

U svojim novim prostorima doule će osim uobičajene pažnje trudnim parovima i mamama s bebama,…

Darovitost i izazovi darovitosti

Jeste li znali da se za veliki broj darovite djece ni ne zna da su…