Dodijeljene prestižne nagrade Story Hall of Fame 2018.

Nagrade Story Hall of Fame dodijeljene su tijekom glamurozne proslave 16. rođendana Storyja u Laubi – kući za ljude i umjetnost. Spektakularna proslava 16. rođendana Storyja u prizvuku Story urban jungle oduševio je sve uzvanike

U svijetu, koliko god napredovao i postajao sofisticiraniji, čovjek se ponekad osjeća kao u džungli. U urbanoj, užurbanoj džungli života. Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod
kreativnim vodstvom Larise Lipovac.
Petu godinu zaredom na proslavi 16. rođendana časopisa Story dodijeljene su nagrade Story
Hall of Fame 2018. Nagrade su dodijeljene dobitnicima u 20 kategorija o kojima su odlučivali
članovi žirija Storyja. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2017. godine, te sve
naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2018. kao i lista od
četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine. I ove godine odabrali smo one najbolje,
one koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisivi
trag koji su kući ponijeli originalne skulpture, djelo akademskog kipara Ivana Fijolića.

U kategoriji Najbolji editorijal powered by Gliss pobijedila je Jelena Perčin. Pobjednik kategorije Celebrity modni dizajner powered by Müller za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film powered by Diesel izabran je Ne gledaj mi u pjat.

U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show, powered by Grand Casino, pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće.
U kategoriji TV serija, powered by Franck, pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru. U kategoriji Žensko TV lice, powered by Prahir, pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice powered by Heraldi, pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula. U kategoriji Novo lice, powered by West gate, pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu powered by Milsing, izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac pobijedio je Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica powered by Antonija Studio, pobijedila je Mirna Medaković Stepinac.
Nagradu za životno djelo powered by Podravka odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu ‘Tragom tvojih tragova’.

U kategoriji Najbolja pjevačica powered by Afrodita pobijedila je Natali Dizdar. U kategoriji Najbolji pjevač powered by Sportina pobijedio je Marko Tolja. U kategoriji Najbolji modni stil powered by zlatarna Dodić pobijedila je Severina.
U kategoriji Najbolji celebrity par powered by Biobaza pobijedila je Maja Šuput. U kategoriji Zvijezda godine, powered by Römerquelle, pobijedila je Jelena Rozga! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde, powered by Barcaffe, pobijedila je Nina Badrić.

Galeriju dobitnika pogledajte ovdje

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Snaga pozitivno oblikovanog mozga

Izašla je nova knjiga Daniela J. Stiegel i Tina Payne Bryson u izdanju nakladne kuće…

Udruga Obitelji 3plus osmislila karticu s popustima za 600 tisuća Hrvata

Obiteljska kartica projekt je ostvaren u suradnji s nizom nacionalnih i lokalnih tvrtki partnera

Srednjoškolci, jeste li spremni mijenjati svijet?

Veleposlanstvo Švedske poziva sve učenike srednjih škola u Hrvatskoj da se pridruže globalnoj inicijativi #PrvaGeneracija…

Jesenska igra uz šumsku „Ku-kuc“ priču i lutke

Centar "Pričaj mi" poziva roditelje i djecu na predstavljanje novoga projekta "Ku-kuc! Priča je unutra"…