U svijetu, koliko god napredovao i postajao sofisticiraniji, čovjek se ponekad osjeća kao u džungli. U urbanoj, užurbanoj džungli života. Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod

kreativnim vodstvom Larise Lipovac.

Petu godinu zaredom na proslavi 16. rođendana časopisa Story dodijeljene su nagrade Story

Hall of Fame 2018. Nagrade su dodijeljene dobitnicima u 20 kategorija o kojima su odlučivali

članovi žirija Storyja. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2017. godine, te sve

naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2018. kao i lista od

četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine. I ove godine odabrali smo one najbolje,

one koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisivi

trag koji su kući ponijeli originalne skulpture, djelo akademskog kipara Ivana Fijolića.

U kategoriji Najbolji editorijal powered by Gliss pobijedila je Jelena Perčin. Pobjednik kategorije Celebrity modni dizajner powered by Müller za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film powered by Diesel izabran je Ne gledaj mi u pjat.

U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show, powered by Grand Casino, pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće.

U kategoriji TV serija, powered by Franck, pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru. U kategoriji Žensko TV lice, powered by Prahir, pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice powered by Heraldi, pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula. U kategoriji Novo lice, powered by West gate, pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu powered by Milsing, izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac pobijedio je Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica powered by Antonija Studio, pobijedila je Mirna Medaković Stepinac.

Nagradu za životno djelo powered by Podravka odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu 'Tragom tvojih tragova'.

U kategoriji Najbolja pjevačica powered by Afrodita pobijedila je Natali Dizdar. U kategoriji Najbolji pjevač powered by Sportina pobijedio je Marko Tolja. U kategoriji Najbolji modni stil powered by zlatarna Dodić pobijedila je Severina.

U kategoriji Najbolji celebrity par powered by Biobaza pobijedila je Maja Šuput. U kategoriji Zvijezda godine, powered by Römerquelle, pobijedila je Jelena Rozga! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde, powered by Barcaffe, pobijedila je Nina Badrić.

Galeriju dobitnika pogledajte ovdje

Tekst i foto: press