Naši vjerni čitatelji zasigurno će odmah zamijetiti razliku. Roditelji.hr su se uozbiljili, narasli, proljepšali, ukratko, doživjeli su potpunu preobrazbu. Mnogo toga se promijenilo, a sve se to dogodilo s ciljem da sadašnji i budući čitatelji lakše pronađu zanimljive informacije i sadržaj, da kroz bolju preglednost i moderniziran koncept stranice saznaju sve novosti i trendove u trudnoći, porođaju, majčinstvu te brže riješe svoje dileme vezane uz roditeljstvo i djecu.

Što je novoga na portalu?

Online ordinacija

Kao i do sada portal će se baviti aktualnim i edukativnim temama vezanim za roditeljstvo, ali od sada ćete odgovore na dileme o zdravlju djece i obitelji moći potražiti u novootvorenoj Online ordinaciji. Pregledajte postojeće odgovore ili postavite pitanje liječnicima i stručnjacima o svemu što vas zanima. Za sada vas u Online ordinaciji očekuje pedijatrica, nutricionistica, psihologice, dermatologica...

online ordinacija

Galerije su prepune savjeta i lijepih vizuala

Za one koji uživaju u foto-pričama pripremili smo galerije. Uz lijepe vizuale u galeriji će vas uvijek čekati korisni savjeti i kreativne ideje.

galerije

Kalendari i Forum

A ako ste trudnica, pred vama je prekrasnih 9 mjeseci odnosno 40 tjedana trudnoće. Na Roditeljima.hr imate priliku u osvježenoj rubrici Trudnoća po tjednima iz tjedna u tjedan pratiti sve što se zbiva s vama i bebom. Uz pomoć naših kalendara možete odrediti i datum porođaja te plodne dane, a ako tražite savjet ili ga želite podijeliti s drugima priključite nam se na Forumu.

kalendari i forum

Recepti

Ne zaboravite zaviriti i u Recepte. Dobra su inspiracija za pripremu zdravih, zamanih zalogajčića za djecu, a i zabava ako volite kuhati i sami dijeliti recepte s drugima.

Igre

Na portalu možete igrati više od sto igara. One su prvenstveno namijenjene malim igračima, ali nećemo imati ništa protiv ako ih i vi zaigrate.

igre

Fotonatječaj "Vaša beba na našoj naslovnici"

Ako se još niste uključili u Fotonatječaj "Vaša beba na našoj naslovnici", sad je pravo vrijeme za to. Trenutno traje glasovanje za Bebu srpnja, a slijedi nam još odabir Bebe kolovoza i Bebe rujna. Zato požurite s prijavama, a kako se prijaviti i koji su uvjeti natječaja saznajte na naslovnoj stranici portala.

fotonatječaj

Da više ne duljimo. Prepuštamo vam Roditelje.hr na čitanje! Primjedbe i pohvale pišite na Forumu, Fecebooku ili na našu mail adresu urednistvo@roditelji.hr.

Vaš portal Roditelji.hr

Portal za uspješno roditeljstvo i sretno djetinjstvo!