U Bijelom Štacunu, na jednom mjestu, možete pronaći kompletan asortiman Tosaminih proizvoda. Očekuje Vas i posebno stručno usavršeno i izuzetno ljubazno osoblje koje će Vam pružiti vrijedne savjete i informacije o svakom proizvodu. Bit ćete sigurni da je proizvod koji kupite upravo namijenjen Vama i Vašim potrebama.

Hrvatski potrošači već su imali priliku upoznati se s higijenskim proizvodima Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša.

U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona, uložaka za rodilje te Natura Femina Special uložaka, koji su namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura.

Kao posebnu novost ove linije, ističemo tampone s probioticima Natura Femina by ellen® koje također možete kupiti u Bijelom Štacunu.

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.

Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen® djeluju dvostruko:

  1. PROBIOTIK: održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris
  2. TAMPON: pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Sada možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu.

Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o. Samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije, poručuju nam iz Tosame.

Zlatni melem za sve generacije

Zlatni melem (njegujuća krema) nezamjenjivi je luksuzni balzam, koji djeluje na simptome problematične i osjetljive kože. Zlatni melem štiti kožu ljudi svi životnih dobi od različitih utjecaja kojima je svakodnevno izložena. Odlično hidratantno i regenerirajuće djelovanje melema čini ga odličnim odabirom u slučajevima kada se radi o privremenoj neugodi na koži, ali i trajnijem kroničnom problemu. Zlatni melem na bazi organskog karite maslaca, prirodan je izvor vitamina A, E i F čijim djelovanjem usporava starenje kože.

Upotreba: Melem je potrebno zagrijati na dlanovima, a zatim nanijeti na kožu i nježno utrljati.

dobro-dosli-u-bijeli-stacun

100 posto prirodno za bebe

Dr. Pasha krema za bebe je 100% prirodna krema i najbolji odabir za svakodnevnu njegu djeteta. Smjesa organskog karite maslaca i najkvalitetnijih prirodnih ulja u Dr. Pasha kremi za bebe balansira omjer vlažnosti i masnoće. Brzo se upija u kožu, ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava daljnje isušivanje te pomaže u zaštiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Dr. Pasha krema za bebe pogodna je korištenje po cijelom tijelu kao i za područje pelena, koje je stalno izloženo vlaži, supstancama iz mokraće te enzimima iz stolice koji djeluju nadražujuće. Dr. Pasha Krema ne sadrži konzervanse, umjetne boje, alkohol, neprirodne sirovine, masti životinjskog porijekla, industrijske baze, emulgatore, stabilizatore, parfeme niti bilo kakve druge kemikalije, tako da nema nikakav štetan utjecaj čak i ako dođe do gutanja mase.

dobro-dosli-u-bijeli-stacun

Najbrže troje čitatelja koji imaju bebe i pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu, mob) s naznakom Dr. Pasha na naš e-mail: urednistvo@roditelji.hr osvojit će jednu Dr. Pasha kremu za bebu. Sretno!

Tekst: Tosama promo

Foto: Tosama, Profimedia