Kako bi razveselili najmlađe ovoga prosinca na rasporedu Studija Smijeha (Hebrangova 10, Zagreb) su čak četiri predstave za djecu. I ne samo to, s obzirom na to da se bliže blagdani, svako dijete na kraju predstave dobit će i lijepi dar od Djeda Mraza.

Već ovaj vikend, u subotu 10. prosinca u 17 h izvodi se predstava „Vilenjačka posla“, a u nedjelju 11. prosinca u 11 h već dobro poznata predstava „Čarapojedac“.

Vilenjačka posla 

Nekada je potrebno samo malo vilenjačke čarolije da se oživi pravi božićni duh. Božićna predstava za djecu „Vilenjačka posla“ namijenjena je djeci od 5 do10 godina i prikazuje odnos brata i sestre u vrijeme božićnih blagdana te pokazuje kako je nekad potrebno samo malo vilenjačke čarolije da se oživi pravi božićni duh.

Predstava promiče obiteljske vrijednosti, a u drugi plan stavlja važnost darova.

Želite li zabaviti svoje klince u blagdanskom duhu, a i sami se malo nasmijati “Vilenjačka posla” je predstava za vas.

Osim 10. prosinca, „Vilenjačka posla“ izvodit će se i 17. prosinca u 16 h te 18. prosinca u 11 h.

Čarapojedac 

Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića? Gotovo nove čarape imaju rupu na prstima (takozvane krumpire)? Ili rupu na peti? Sigurni ste da ste navečer prije spavanja ostavili obje čarape na podu usred sobe, a sad je tamo samo jedna?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Čarapojedac i u vašoj kući. A u ovoj predstavi ćete saznati sve što se o Čarapojedcima mora znati.

Predstava u trajanju od 35 minuta, namijenjena je djeci od 3 do 9 godina, a osim predstave, uključuje i kreativnu likovnu radionicu za djecu koja će se održati nakon same predstave. 

Cijena ulaznica za predstave iznosi po 30 kn, a svoje mjesto možete rezervirati putem maila na ulaznice@studiosmijeha.hr ili putem web stranice www.studiosmijeha.hr

Tekst i foto: Studio Smijeha