Dječje radosti na Zagreb Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival vole i veliki i mali. Na Strossmayerovom trgu od 13. do 23. rujna otvorena je Dječja zona - igraonica za cjelodnevnu zabavu. U dječjoj maštaonici klinci i klinceze mogu odabrati ples na trampolinima, vinuti se u visine na bungee jumpingu ili otkrivati tajne ogromnih napuhanaca. Ma zapravo mogu svašta, gdje god ih odvede mašta.

Ono po čemu je Zagreb Burger poseban je kvalitetan street food, vrhunsko meso i pomno birane namirnice. U bogatim burgerima nalazi se više mesa i dodataka nego peciva. Neki ugostitelji sami mijese tijesto za peciva, a u ponudi je široka paleta domaćih slasnih umaka. Domaće je domaće! Znate što jedete i što jedu vaši najmlađi.

Ako se na Zagreb Burger festivalu nađete s cijelom obitelji, preporučujemo da probate obiteljski burger slikovitog naziva The Boss, s pljeskavicom od 500 dag. Ovaj će objed biti dovoljan za cijelu obitelj, a obrok na svježem zraku iz istog tanjura dodatno će vas zbližiti. Mislite li da će mirišljava juneća pljeskavica biti preintenzivnog okusa za vašu djecu, tu je veliki izbor hamburgera od piletine, a za vaše žedne ljude malih nogu vesela ekipa priprema svježe smoothije i razne sokove.

Vi ste vegetarijanska obitelj? To nije razlog da ne posjetite ovaj Festival jer će se u ponudi naći burgeri od kvinoje, seitana i povrća, a za sve pesketarijance tu su burgeri od kozica.

Zaigrane mališane, a posebno friške osnovnoškolce, sigurno će razveseliti prženi krumpirići u obliku slova ili ružičasti prženi štapići od batata, a za slatki kraj obroka potražite veliku sladolednu škrinju s osvježavajućim sladoledom u kojem će uživati i odrasli i djeca.

Više informacija na webu: https://burgerfestival.hr/ , FB stranici: http://bit.ly/Facebook-Zagreb-Burger-Festival i Instagramu: http://bit.ly/Instagram-Zagreb-Burger-Festival

 

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Učimo uspješno se nositi s djetetovim emocijama

Besplatno predavanje o prepoznavanju i podržavanju dječjeg emocionalnog sazrijevanje održat će terapeutkinja Michaela Richter

Gradonačelnik djeci predaje ključ grada

Sutra, 18. lipnja, u 10 sati Pavlinski trg u Rijeci bit će preimenovan u Dječji…

Fond #SPASIME prikupio četvrt milijuna kuna. To je tek početak!

U zagrebačkom hotelu Esplanade u petak 14. lipnja održana je humanitarna večer prikupljanja donacija namijenjenih…

'Priča o igračkama 4' premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema!

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o…