Dječje radosti na Zagreb Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival vole i veliki i mali. Na Strossmayerovom trgu od 13. do 23. rujna otvorena je Dječja zona - igraonica za cjelodnevnu zabavu. U dječjoj maštaonici klinci i klinceze mogu odabrati ples na trampolinima, vinuti se u visine na bungee jumpingu ili otkrivati tajne ogromnih napuhanaca. Ma zapravo mogu svašta, gdje god ih odvede mašta.

Ono po čemu je Zagreb Burger poseban je kvalitetan street food, vrhunsko meso i pomno birane namirnice. U bogatim burgerima nalazi se više mesa i dodataka nego peciva. Neki ugostitelji sami mijese tijesto za peciva, a u ponudi je široka paleta domaćih slasnih umaka. Domaće je domaće! Znate što jedete i što jedu vaši najmlađi.

Ako se na Zagreb Burger festivalu nađete s cijelom obitelji, preporučujemo da probate obiteljski burger slikovitog naziva The Boss, s pljeskavicom od 500 dag. Ovaj će objed biti dovoljan za cijelu obitelj, a obrok na svježem zraku iz istog tanjura dodatno će vas zbližiti. Mislite li da će mirišljava juneća pljeskavica biti preintenzivnog okusa za vašu djecu, tu je veliki izbor hamburgera od piletine, a za vaše žedne ljude malih nogu vesela ekipa priprema svježe smoothije i razne sokove.

Vi ste vegetarijanska obitelj? To nije razlog da ne posjetite ovaj Festival jer će se u ponudi naći burgeri od kvinoje, seitana i povrća, a za sve pesketarijance tu su burgeri od kozica.

Zaigrane mališane, a posebno friške osnovnoškolce, sigurno će razveseliti prženi krumpirići u obliku slova ili ružičasti prženi štapići od batata, a za slatki kraj obroka potražite veliku sladolednu škrinju s osvježavajućim sladoledom u kojem će uživati i odrasli i djeca.

Više informacija na webu: https://burgerfestival.hr/ , FB stranici: http://bit.ly/Facebook-Zagreb-Burger-Festival i Instagramu: http://bit.ly/Instagram-Zagreb-Burger-Festival

 

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Besplatna radionica o planiranju trudnoće kod žena koje boluju od upalnih reumatskih bolesti

U organizaciji udruge Remisija u petak 8. ožujka 2019. u 17.30 sati u Hotelu Dubrovnik…

Edicija 12 National Geographic knjiga da djecu

National Geographic i Egmont predstavljaju prvu od dvanaest knjiga za djecu naslova 'Zašto sam ja čovjek?'

Od 22. veljače na kioscima potražite kolekciju National Geographic knjiga za djecu u kojima će…

Ove je godine svim srednjoškolcima dostupna besplatna prevencija raka uzrokovanog HPV-om

U sklopu javnozdravstvene kampanje „Druga prilika“, građani će na stručnoj javnoj tribini moći doznati sve…

MUSORGSKI ROCKS - Epski glazbeni dvoboj Filharmonije i Rock Banda u Off ciklusu Lisinskog

Ako ste ljubitelji glazbe, posebice one dobre, ovo bi mogla biti poslastica za cijelu obitelj.…