Dječje kulinarske radionice u ozbiljnoj zezaonici Kupid

Ako vam se štivo na internetu svodi na tekstove Kako prokrijumčariti povrće u obrok koje će moje dijete pojesti i glavna vam je preokupacija nagovoriti dijete da uživa u cvjetači, a to baš ne funkcionira kako biste htjeli, najveselija dječja kuhinja u gradu Sana Culina ima rješenje za vas – vesele i zdrave, dječje, kulinarske radionice 18. i 19. listopada u Arena Centru, na 1. katu, u ozbiljnoj zezaonici Kupid

Radionice se održavaju pod vodstvom diplomirane nutricionistice Mirjane Matulić, a vaši će najmlađi moći uživati u zdravim obrocima tokom subote i nedjelje, u periodu od 10.00 do 10.45 sati. Sana Culina pripremila je za njih prave male poslastice, pa će tako u subotu vaši mali kuhari pripremati vesele i zdrave sendviče, dok će u nedjelju uživati u desertu - slatkim i zdravim pikulicama. Uz ovu pripremu fine hrane, dobra je zabava zagarantirana, jednako kao i učenje o zdravim namirnicama i blagodatima raznovrsne prehrane. Namirnice će najmlađi, uz puno igre i smijeha, pretvarati u najslasnije delicije, a na radionicama mogu sudjelovati i roditelji.

Zabavno edukativni centar Kupid, u Arena Centru, mjesto je koje su njeni vlasnici Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša zamislili kao ozbiljnu zezaonicu, malo utočište za djecu i roditelje, koje nudi pregršt raznolikih aktivnosti - tematske rođendane, dramski studio za djecu i roditelje, vježbaonicu za mame i bebe, ali i jednostavno čuvanje djece. Vrijeme provedeno u Kupidu sve nas treba podsjetiti da u djecu, ali i u sve naše odnose, ulažemo ljubav i energiju, i da svaki dan volimo manje nego sutra, a više nego jučer.

Svi zainteresirani roditelji, bake i djede, tete, ujne, ujaci, stričevi, mali kuhari i svi ostali mogu se za nadolazeće radionice i uživanje u slasnim malim zalogajima prijaviti putem e-mail adrese m.matulic@net.hr, voditeljice radionica Mirjane Matulić.

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Jeste li spremni za Zekanje u Zoo?

Posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba na Uskrsni ponedjeljak…

Svijet na tanjuru - 3. festival svjetske kuhinje

Europski trg u Zagrebu od 31.8. do 10.9.…

Što pokloniti djetetu za Božić?

Ja vjerujem da igračka ima smisla samo ako…

Razvijajte kreativnost i logičko razmišljanje kod djece kroz igru kockicama

Povodom uskorog Svjetskog dana djeteta iz Brick.hr-a, specijalizirane…

Pročitajte i:

Razvoj djetetovog samopoštovanja i samopouzdanja - besplatna tribina

Za odrastanje te zaštitu i očuvanje mentalnog zdravlja iznimno je važna razina samopoštovanja i samopouzdanja,…

Djeca u Saboru: Želimo da nas čujete

U povodu 30. obljetnice Konvencije o pravima djeteta i obilježavanja Svjetskog dana djeteta održana je…

Prosinac u zvjezdarnici u Rijeci u znaku dinosaura i Božića

U periodu od 3. do 31. prosinca djeca i školarci moći će pratiti zanimljiv program…

Mladi pokretači promjena na Global Children's Designathonu Zagreb

Zagreb je prošle subote, 16. studenog 2019. godine, već četvrtu godinu zaredom bio domaćin Global…