Dječje avanture na Fuliranju

Fuliranje jako voli svoje posjetitelje malih nogu pa je za djecu pripremilo puno zabave, igara i poslastica u kojima će klinci uživati.

Nema Božića bez veselog djedice s dugom bijelom bradom u crvenom odijelu. Na Fuliranju ga možete pronaći u Tvornici Djeda Božićnjaka, toploj kupoli gdje sa svojim vilenjacima izvodi razne vragolije. Dječica kod njega mogu pogledati predstave, sudjelovati na kreativnim radionicama, a roditelji uhvatiti najljepši osmijeh svog klinca ili klinceze u zagrljaju Djedice i ovjekovječiti ga.

Kraj ove kupole prekrasan je retro vrtuljak, kakvog danas možete vidjeti u starim filmovima. Vožnju na njemu vaši će najmlađi dugo pamtiti.

Kad dječica ogladne od svih uzbuđenja svratite do kućice Majushka Maje Šuput na posebne kids sendviče i hot dogove. Tu je i Majin foto point gdje vaš mali anđeo može isprobati kako mu stoje anđeoska krila i zaljuljati se, a ako volite pjevati, selfirajte se s djecom na Majinom corneru – pozornici.

Nonina tajna priprema prefine, mini domaće fritule po bakinom receptu s voćno čokoladnim preljevima. Probajte s mališanima i švedske vafle s čokoladnim umakom i voćem na kućici Mr. Bjorg. Sigurno se iz djetinjstva sjećate carskog drobljenca ili kaiser šmarna? I u njemu može uživati cijela obitelj u Atelieru Kokken, a pripremaju ga s prefinim umakom od jabuka.

Na kućici Lumperaj čekaju vas mini disko knedlice sa šljokicama, a topli kolačići, izvana hrskavi, a iznutra sočni, zamirisat će kod inovativne ekipe Bread Cluba. Stižete li s grupicom djece, za vas je najbolja lokacija kućica St. Moritz, gdje možete guštati u pravoj švicarskoj knedli s preljevom od švicarske čokolade i punjenjem od pekmeza, a jedna je dovoljna za cijelu obitelj.

Dok birate gdje ćete nešto slasno prigristi vaše dijete se može fotografirati u velikim saonicama koje vuče crveni Audi, uhvatiti božićni trenutak na snježnoj ljuljački u Samsung kupoli, koja miriše na šećernu vatu, a za prve ljubavi tu je i Kissing Point Radija 101.

Ožednili ste? Odaberite kuhano vino ili vrući gin, a za klince tu je vruća malinada kod vesele ekipe na srebrnoj prikolici Munchy, koja se priprema od pravih malina. Dok vi na Buffalo kućici ispijate brule od jabuka s dodatkom ruma, vaši malci mogu piti isto to piće, samo bez alkohola. U blizini nalazi se i Mime's bar koji nudi nostalgične homemade vruće čokolade s Marshmallowom, delicija koju se može probati samo na Fuliranju.

Što još skriva Fuliranje? Vjerujemo da će vaši mali istraživači krenuti u veliku avanturu po Fuliranju i otkriti sva iznenađenja, a jedno od njih je i oslikani corner za zaljubljenike fantasy filmova Here Be Dragons. Dobrodošli!

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Učimo uspješno se nositi s djetetovim emocijama

Besplatno predavanje o prepoznavanju i podržavanju dječjeg emocionalnog sazrijevanje održat će terapeutkinja Michaela Richter

Gradonačelnik djeci predaje ključ grada

Sutra, 18. lipnja, u 10 sati Pavlinski trg u Rijeci bit će preimenovan u Dječji…

Fond #SPASIME prikupio četvrt milijuna kuna. To je tek početak!

U zagrebačkom hotelu Esplanade u petak 14. lipnja održana je humanitarna večer prikupljanja donacija namijenjenih…

'Priča o igračkama 4' premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema!

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o…