Dječje avanture na Fuliranju

Fuliranje jako voli svoje posjetitelje malih nogu pa je za djecu pripremilo puno zabave, igara i poslastica u kojima će klinci uživati.

Nema Božića bez veselog djedice s dugom bijelom bradom u crvenom odijelu. Na Fuliranju ga možete pronaći u Tvornici Djeda Božićnjaka, toploj kupoli gdje sa svojim vilenjacima izvodi razne vragolije. Dječica kod njega mogu pogledati predstave, sudjelovati na kreativnim radionicama, a roditelji uhvatiti najljepši osmijeh svog klinca ili klinceze u zagrljaju Djedice i ovjekovječiti ga.

Kraj ove kupole prekrasan je retro vrtuljak, kakvog danas možete vidjeti u starim filmovima. Vožnju na njemu vaši će najmlađi dugo pamtiti.

Kad dječica ogladne od svih uzbuđenja svratite do kućice Majushka Maje Šuput na posebne kids sendviče i hot dogove. Tu je i Majin foto point gdje vaš mali anđeo može isprobati kako mu stoje anđeoska krila i zaljuljati se, a ako volite pjevati, selfirajte se s djecom na Majinom corneru – pozornici.

Nonina tajna priprema prefine, mini domaće fritule po bakinom receptu s voćno čokoladnim preljevima. Probajte s mališanima i švedske vafle s čokoladnim umakom i voćem na kućici Mr. Bjorg. Sigurno se iz djetinjstva sjećate carskog drobljenca ili kaiser šmarna? I u njemu može uživati cijela obitelj u Atelieru Kokken, a pripremaju ga s prefinim umakom od jabuka.

Na kućici Lumperaj čekaju vas mini disko knedlice sa šljokicama, a topli kolačići, izvana hrskavi, a iznutra sočni, zamirisat će kod inovativne ekipe Bread Cluba. Stižete li s grupicom djece, za vas je najbolja lokacija kućica St. Moritz, gdje možete guštati u pravoj švicarskoj knedli s preljevom od švicarske čokolade i punjenjem od pekmeza, a jedna je dovoljna za cijelu obitelj.

Dok birate gdje ćete nešto slasno prigristi vaše dijete se može fotografirati u velikim saonicama koje vuče crveni Audi, uhvatiti božićni trenutak na snježnoj ljuljački u Samsung kupoli, koja miriše na šećernu vatu, a za prve ljubavi tu je i Kissing Point Radija 101.

Ožednili ste? Odaberite kuhano vino ili vrući gin, a za klince tu je vruća malinada kod vesele ekipe na srebrnoj prikolici Munchy, koja se priprema od pravih malina. Dok vi na Buffalo kućici ispijate brule od jabuka s dodatkom ruma, vaši malci mogu piti isto to piće, samo bez alkohola. U blizini nalazi se i Mime's bar koji nudi nostalgične homemade vruće čokolade s Marshmallowom, delicija koju se može probati samo na Fuliranju.

Što još skriva Fuliranje? Vjerujemo da će vaši mali istraživači krenuti u veliku avanturu po Fuliranju i otkriti sva iznenađenja, a jedno od njih je i oslikani corner za zaljubljenike fantasy filmova Here Be Dragons. Dobrodošli!

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Dankinja Iben Dissing Sandahl predstavila novu knjigu za roditelje i prenijela važne poruke roditeljima

Koliko je danski način odgoja primjenjiv za Hrvate, na čemu bismo najviše trebali raditi kao…

Bijela roda

Dan voda u ZOO Vrtu uz moto: Čuvajmo pitku vodu!

Svjetski dan voda u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba obilježiti u subotu, 23. ožujka.…

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam specijalnu narukvicu s oznakom National Geographic Hrvatska!

National Geographic mnogo je više od časopisa. Stoga upotpunite svoju kolekciju i postanite dio vjerne…

Dan bez mobitela

VIDEO SPOT: Malena Aura uči obitelj kako preživjeti 'Dan bez mobitela'

Uglavnom govorimo o problemu ovisnosti o tehnologiji kod djece, a ustvari bismo prvo trebali govoriti…