U organizaciji magazina Story, pod redateljskim vodstvom Petre Radin, najmlađe i njihove obitelji zabavljali su zborovi Zagrebački anđeli, Kikići i Genijalci te Zagrepčanke i dečki, solisti zbora Husar & Tomčić uz mnoge poznate zvijezde.

Cjelokupni program se odvijao pod krilaticom „Veliki za male“ pa su tako i voditeljski dvojac činili veliki i mali voditelj, Vid Jelinčić uz svog iskusnog kolegu Luku Bulića koji je otpjevao i nekoliko svojih Bulhitova. Njih dvojica bili su i modno usklađeni u sakoima koje im je sašila Đurđica Vorkapić, dizajnerica i vlasnica modno branda Hippy Garden, a sve to u suradnji s malom Ledom Žugić koja je radila crteže.
djeca-su-se-naplesala-i-napjevala-na-christmas-story-koncertu-lisinskom
zagreb 17112019 christmas story u lisinskom luka bulic i mali jelincic snimio drazen kokoric

I sve glazbene suradnje bile su tako rađene, veliki i mali pa su uz zborove nastupali i velike zvijezde te poseban gost iznenađenja.

Jeleni Žnidarić Zsa Zsi, ovo je bio prvi nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 'Osjećaj je predobar. Kombinacija božićnog koncerta za mene koja s pripremama za Božić krenem mjesec dana prije i mog prvog nastupa u Lisinskom je zbilja nevjerojatna. Cijelu noć nisam mogla spavati od uzbuđenja i treme. Jako volim biti s djecom jer ti oni uvijek daju nekakvu posebnu energiju i uživam nastupati pred mališanima', priznala je pjevačica te se osvrnula na cijelu poruku koncerta koja govori o važnosti ispravnog korištenja moderne tehnologije. 'Mislim da je bitno djecu naučiti kada je vrijeme da se maknu od mobitela i da tehnologiju, koliko god nam koristila u svakodnevnom životu, treba znati pametno koristiti', zaključila je Zsa Zsa kojoj se kao gost iznenađenja na pozornici pridružio Damir Kedžo.

Uz njih nastupili su još Baby Dooks s Janom Fabijanić, Nered, Marija Husar Rimac, Lana Jurčević, Minea, dok su koncert otvorile Tija Mikić i Lora Simikić koje su tako i najavile lijepu božićnu predstavu najnovijeg Minimi ciklusa Zagrebačke filharmonije “Božić kod Zimogroznih”, u kojoj glume glavnu ulogu.

djeca-su-se-naplesala-i-napjevala-na-christmas-story-koncertu-lisinskom
Baby Dooks i Jana Fabijanić sa Zagrebačkim anđelima

U aktivaciji su se pridružili i članovi kazališta Žar Ptica sa svojom šarenom scenografijom i volonteri Hrabrog telefona za koji se i ove godine odvojio dio od prodanih ulaznica.

Koncert su došle poslušati i neke poznate mame i tate pa su tako među uzvanicima bili Jelena Veljača, Nevena Rendeli, Anja Alavanja Romac, Mirna Maras Batinić, Lana Klingor Mihić, Đurđica Vorkapić, Martina Tomčić i mnogi drugi.

Ove nedjelje pjesmom i plesom, smijehom i veseljem u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvorena je blagdanska sezona drugim Christmas Story koncertom.