Egzotična iguana postaje sve popularniji kućni ljubimac, a Divlja srijeda je prilika svima zainteresiranima da je bolje upoznaju.

Životinjski kutak je mjesto na kojem građani mogu saznati sve što ih zanima o životinjama, od udomljavanja, zdravlja i prehrane ljubimaca, do toga što učiniti kada se kućni ljubimac izgubi ili ozlijedi. Tamo se može dobiti i  informacija o tome kako postupiti kada netko maltretira životinje, koga zvati kada se pronađe divlja životinja, gdje smjestiti ljubimca kada se ide na put, ali i gdje postoje plaže na koje se smije povesti i ljubimca.

Gotovo svaki dan u kutku je atraktivan program pa je tako svaka srijeda – Divlja srijeda u Životinjskom kutku. Tada se u kutku nalaze egzotične životinje o kojima posjetitelji mogu saznati mnogo zanimljivih informacija, a neke od životinja mogu držati u rukama.

Srijeda je posebno zanimljiva djeci koja već unaprijed zapitkuju koja će životinja posjetiti kutak, a brojne fotografije, crteži i pun kutak najbolji su znak koliko je ovaj program atraktivan.

Za više informacija kontaktirajte:

Zagrebački životinjski kutak

Tel. 01/ 7987 210, 01/ 7987 211

info@zivotinjskikutak.hr

www.zivotinjskikutak.hr

Tekst: Zagrebački životinjski kutak

Foto. Profimedia