Nakon što je prošle godine prepjevala Thompsonovu pjesmu ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’, koju je posvetila kćerkici Juliji jer nakon što ju je rodila Maja je umalo izgubila život, 32-godišnja riječka pjevačica i voditeljica Maja Škufca snimila je pjesmu ‘Ne volim te više’, i spot za istu.

– Pjesmu ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’ posvetila sam svim ženama koje su našle u nezahvalnoj životnoj situaciji da budu samohrane majke, a ‘Ne volim te više’ posvećena je svim ženama koje su ostavljene i izdane u najosjetljivijem razdoblju života, tijekom trudnoće – otkriva glazbenica koja dvoipolgodišnju kćerkicu Juliju ima s bivšim partnerom, zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem, bivšim suprugom glumice Jelene Perčin. Upravo su se ona i Kristijan razišli tijekom njezine trudnoće, zbog čega ova pjesma ima sasvim novi smisao.

– Nakon uspješnog singla ‘Samo je ljubav dvaju svjetova’, koji nije imao komercijalni razlog, već je u pitanju bila čista ljubav za Juliju, potaknuta lavinom pozitivnih komentara i ohrabrenja da snimim nešto novo, odlučila sam se za pjesmu koja prati tu moju životnu priču, i koja je nastala u suradnji s mojim brojnim prijateljima. Vjerujem da su se u njoj mnoge žene prepoznale, što potvrđuju neki komentari koje sam dobila.

Osim u glazbi i televiziji, Maja najviše uživa sa svojom mezimicom Julijom.

– Moja Julija je vesela, sretna i radoznala djevojčica. Ima apsolutni sluh, stalno nešto pjevuši, i čini mi se da će krenuti maminim stopama – istaknula je Maja čiju novu pjesmu potpisuju Tamara Rogić (tekst), Nikola Nemešević Nemeš 8glazba), aranžaman (Neno Jeleć i Karlo Martinović).

Spot za pjesmu ‘Više te ne volim’ možetet pogledati ovdje:

https://youtu.be/3eaiQeAMCXM

Tekst: A. N.

Izvor: www.story.hr