U odgoju djeteta vrtite se u krug? Dijete vas ne sluša ? Ili vas ne čuje? Dijete hoće baš ono što ne smije? Ne poštuje pravila i granice ponašanja? Osjećate li da dijete ne slijedi vaše riječi, upute, sugestije? Izbacuje vas iz „takta“? Gubite kontrolu nad samom sobom, a time i nad djetetom? Sve češće dobivate odgovor od djeteta poput: "Ne! Neću! Baš me briga!" i sl.? Dijete reagira tek kad viknete, a vama se to ne sviđa i iscrpljuje vas? Sto puta ste ponovili istu stvar, a ono i dalje po svom?

Djeca mnoge stvari ne razumiju, ali sve osjećaju. Svoje osjećaje nesvjesno prenosimo na djecu. Pozitivna energija, pozitivni osjećaji stvaraju plodno tlo za rast i razvoj. Polazište radionice je da svako ponašanje ima pozitivnu namjeru i prilagođeno je uvjetima u kojima je naučeno. A što i kako dijete uči? Ono što vidi, čuje, doživi. Uči po modelu ponašanja osoba koje ga okružuju.

Radionica je namijenjena roditeljima i svima onima koji rade s djecom, a žele unaprijediti svoju komunikaciju s djetetom. Radionica sadrži praktične vježbe korištenja različitih NLP komunikacijskih alata za osvještavanje svjesnog i nesvjesnog dijela komunikacija, za komuniciranje s djetetom, a da nas ono čuje i razumije, za poticanje djeteta na motiviranost i suradnju. Važno je da komunicirate s djetetom s razumijevanjem, u skladu s vašim uvjerenjima, tako se ponašate i u skladu s tim odgajate dijete.

Voditeljica radionice: Lana Kihas, odgojitelj mentor; NLP master praktičar

Datum održavanja: 08.05.2019.

Vrijeme trajanja: 17 h do 20 h

Mjesto održavanja: Kukuljevićeva 11 (nedaleko Britanca), Zagreb

Informacije i prijave na: info@lanakihas.com ili 098 798 836

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite na radionicu i nađite odgovore na svoje izazove.

Više čitajte na www.lanakihas.com

Tekst:FB event

Foto: Pixabay.com