Pomorska bitka i vatromet u Bakru

Deseta Pomorska bitka u Bakru – doživljaj za cijelu obitelj

Pomorska bitka u Bakru do prošle godine nudila je mnoštvo sadržaja samo za odrasle. S Malom pomorskom bitkom, jedna od ajposjećenijih kvarnerskih manifestacija, u svom desetom izdanju, ponovo donosi puno zabave za djecu!

Već 10 godina pripadnici Gradske straže Bakar 1848 svojim topovima s bakarske rive hrabro brane svoj grad od mletačkih jedrenjaka koji ga, isto toliko godina, pokušavaju bezuspješno osvojiti tijekom rekonstrukcije legendarne Pomorske bitke.

Pomorska bitka i vatromet u Bakru

I ovoga će se ljeta, točnije u subotu, 13. srpnja više od 15 000 posjetitelja spustiti u Bakar na jednu od najvažnijih kvarnerskih manifestacija kako bi uživali u raznovrsnom programu čija je kruna spektakularan vatromet nad Bakarskim zaljevom. Pohod na Risnjak, Margaretin sajam s autentičnim proizvodima, procesija s relikvijom sv. Margarete povodom proslave nebeske zaštitnice Bakra, mimohod povijesnih postrojbi HV, rekonstrukcija bitke i vatromet te koncert grupe Vigor bit će upotpunjeni programom za djecu, Malom pomorskom bitkom u Gradskom vrtu!

Mala pomorska bitka u Bakru 2018 (Medium)

Mala pomorska bitka odvijat će se pod sponzorstvom Ine na odličnoj, središnjoj lokaciji u Gradskom vrtu gdje će mališani pronaći puno zabavnih tematskih sadržaja. Program počinje u 18 h oslikavanjem lica malenih posjetitelja, a vrlo brzo, u 18:30 h, kreće potraga za blagom. Male moždane vijuge rješavat će zadatke koje će ih čekati na 4 točke u Gradskom vrtu kako bi pronašli skriveno blago. Zasluženi odmor na dječji način vrijedni tragatelji za blagom moći će potražiti na velikom gusarskom brodu na napuhavanje koji će zasigurno privući najviše pažnje baš kao i mnoštvo balona i konfeta na samome kraju. Oni željni kreativnog izražavanja moći će crtati, bojati, igrati se i plesati u društvu odgajateljica iz Dječjeg vrtića Bakar, a djecu će posjetiti i maskota iznenađenja. Kao i prošle godine, bit će i foto kutaka za idealne fotografije koje će i roditeljima i djeci biti lijepa uspomena na Bakar i Malu pomorsku bitku!

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Zanimljiv način za stjecanjem samopouzdanja za maloljetne i mlade mame

Uočivši potrebu za jačim poticanjem zdravih navika i aktivnih stilova života kroz organizirane sportske aktivnosti,…

Održana premijera predstave Božić kod Zimogroznih

Zagrebačka filharmonija ima napokon pravi mali Broadway za djecu, i to zahvaljujući Zagrebačkoj filharmoniji, ravnatelju…

Čarolija za filmoljupce: Filmski advent u Tuškancu

Kino Tuškanac 14. prosinca postaje mjesto filmske božićne čarolije. Sve do 30. prosinca tamo ćete…

Preuzmite besplatnu knjigu o trudnoći, porodu i babinju 'Trudna - tvoja saveznica u idućih 12 mjeseci'

Knjiga Trudna – tvoja saveznica u idućih 12 mjeseci prva je sveobuhvatna knjiga o trudnoći,…