Do sedme godine dijete uči oponašanjem, a prvi uzor djeci njihovi su roditelji. Ipak, mnogo puta roditelji se nađu u situaciji kada dijete pokazuje otpor u usvajanju osnovnih načela lijepog ponašanja, koliko god oni sami bili uporni u nastojanju da ih tome nauče. Tada pranje ruku prije ručka ili isprika prijateljici postaju vrlo naporne rasprave.

Vrcakava Ana, vršnjakinja vaše djece iz serije slikovnica Što sve Ana zna? pravi je uzor djeci koja se s njome lako poistovjećuju.

Anine zgode pisane su jednostavnim rečenicama u rimi i zato se lako pamte i ponavljaju. Djeca vrlo brzo nauče kako Ana pomaže kod kuće i kako mama jako voli kada Ana kaže IZVOLI. Vaše dijete rado će oponašati Anu, a vi ćete seriju slikovnica o Ani s veseljem koristiti kao pomoć u odgoju, vjerojatno svaki dan!

Izdavač:Naklada Nika

darujemo-dva-kompleta-slikovnica-i-masnica-za-kosu

Uz slikovnicu Ana i susjedi te Ana u kući dolaze i dvije simpatične mašnice za kosu za djevojčice. Prvi koji se prijave sa svojim podacima i naznakom "Za Anu" na naš mejl urednistvo@roditelji.hr na svoju adresu dobivaju ovaj dar. U obzir dolaze oni koji u zadnjih nekoliko mjeseci kod nas nisu već nešto osvojili!

Dobitnice slikovnica i mašnica su: Katja Furač iz Duge Rese i Maja Tondini iz Zagreba

Tekst i foto: Naklada Nika