Damir Kedžo i Zsa Zsa glazbenim nastupom otvorili humanitarnu VIP reviju zagrebačkog Sajma vjenčanja, a modnom pistom prošetale su i druge zvijezde

U nedjelju 11. veljače Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom 'Sve u meni se budi' otvorili su sinoćnju humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja, što se ovog vikenda održavala u grandioznoj Areni Zagreb. Uz njih, modnom su pistom u ulozi modela prošetala i brojna poznata lica, između ostalih Ivana Mišerić, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Daria Lorenci i Mario Valentić te tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Posebna je 'glazbena' poslastica bio i nastup Antonije Šole koja je premijerno izvela pjesmu Dan za ljubav.

Na sinoć održanoj humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više! Uz modele, svu raskoš vjenčane mode i svečanih večernjih odijela pokazale su brojne osobe iz domaćeg javnog života - glumice Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre, te glazbeni producent Tomo in der Mühlen - koji su prošetali modnom pistom i tako podržali humanitarnu akciju Sajma vjenčanja usmjerenu na djelovanje udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Kardiokirurg Dražen Belina predsjednik udruge Veliko srce malom srcu sa štićenicima Udruge i njihovim roditeljima

"Rado se odazivam pozivima na humanitarne akcije, a posebno volim revije na Sajmu vjenčanja budući da iza sebe imaju lijepu produkciju i ono što je najvažnije - potporu potrebitima. Drago mi je da sam se mogla odazvati i priključiti akciji" poručila je Ivana Delač Đolo.

"Djeca su uživala i bila jako uzbuđena nositi reviju, a ja sam jako sretna kada makar na mali način svojim zvanjem mogu doprinijeti jadnoj tako plemenitoj akciji za djecu sa zdravstvenim poteškoćama" izjavila je Daria Lorenci koja je sa sinovima i njihovom prijateljicom prošetala modnom pistom.

Posjetitelji Sajma vječanja oduševili su se humanitarnom modnom revijom

Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom otvorili modnu reviju

Humanitarno modno događanje otvorili su Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi, ujedno i pobjedničkim singlom prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala. "Drago mi je da sam po prvi puta bio dio ove lijepe priče te da smo napravili dobro djelo na najlješi način koji znamo, pjevanjem. I to pogotovo jer se radi o pjesmi koja mnogim mladencima označava upravo pravu ljubavi i zato je toliko često biraju za svoj prvi ples" poručio je Damir Kedžo.

Zsa Zsa i Damir Kedžo otvorili su humanitarnu modnu reviju svojim velikim hitom Sve u meni se budi

Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre otkrio je da dosada nije nastupao u ulozi modela, ali se izvrsno snašao u ulozi modela. "Uvijek se rado odazivamo na događaje humanitarnog karaktera pa tako i na ovu humanitarnu reviju. Do sada nismo imali prilike koračati modnim pistama tako da će nam ovo iskustvo svakako ostati zapamćeno."

Goran Belošević bubnjar grupe Pravila igre bio je jako elegantan u modnoj kombinaciji Tudors

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Srce je kao simbol ljubavi povezalo Sajam vjenčanja Zagreb i udrugu Veliko srce malom srcu upravo u tjednu kada se obilježava i Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim greškama (7.-14. veljače).

I posjetitelji na Sajmu vjenčanja mogli su učiniti dobro djelo i pomoći najmlađima s prirođenim srčanim bolestima, i to kupnjom humanitarne srećke.

Ivan Tandarić s generalnom direktoricom Adria Medije Zagreb Ivonom Čulo i Mariom Valentićem

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Čarobna bajka na plavim dekicama za snove okupila brojne mlade čitatelje

Više od 700 djece iz zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, 60 volontera te 12 glumaca…

Danas se obilježava Dan nestale djece

Međunarodni dan nestale djece obilježava se od 1983. godine svakog 25. svibnja čime se senzibilizira…

Besplatan pregled madeža na Europskom trgu

U nedjelju, 27. svibnja 2018., od 10 do 18 sati na Europskom trgu u Zagrebu…

13. Ogulinski festival bajke čeka posjetitelje

Dođite i provedite tri nezaboravna dana s likovima iz bajki koje svi obožavamo od 8.…