Najutjecajnije dječje modno događanje u Hrvatskoj tako se ove godine seli u taj zagrebački trgovački centar, sukladno željama obožavatelja dječje mode u Hrvatskoj. Iskustvo organizatora, stečeno u prethodne dvije godine održavanja ove manifestacije, ukazalo je na potrebu za otvaranjem Kids Fashion Weekenda široj publici i javnosti. Naime, oni u velikoj mjeri žele prisustvovati revijama najutjecajnijih hrvatskih tekstilaca i dizajnera dječje mode pa će im to organizatori Kids Fashion Weekenda ove godine i omogućiti.

Osim VIP revija koje su rezervirane za petak 13. svibnja, svi posjetitelji Garden Malla moći će cijelu subotu 14. svibnja uživati u defileu modela hrvatske dječje mode. Toga će dana u 11 sati trgovine dječje odjeće i obuće iz Garden Malla prikazati svoje proljetno-ljetne kolekcije.

No, da bi sve navedeno proteklo u profesionalnom tonu, žiri će i ove godine na javnom castingu odabrati 50 malih modela koji će predstaviti trendove modnih kuća za ovu sezonu.

casting-djecjih-modela-za-kids-fashion-weekend

Javni će se casting održati u subotu, 30. travnja od 11 do 13 sati u Garden Mallu (prvi kat, dvorana za događanja). Na njega su dobrodošli svi koji imaju želju nositi revije KFW-a, bez obzira na njihovo prijašnje iskustvo u dječjem modelingu. Temeljem odluke o ishodu toga castinga, isti će se dan, u terminu od 16 do 18 sati, održati casting dizajnera i tekstilaca koji će tako odabrati male modele za svoje prezentacije.

Na casting se pozivaju sva djeca u dobi od 5 do 15 godina s dobrom voljom, željom i velikim osmjehom.

Sve informacije o Kids Fashion Weekendu možete pratiti na službenoj facebook stranici Kids Fashion Weekenda.

Tekst i foto: press