stipendije za ucenike

Budi i ti učenik srednje škole i stipendist Zaklade ‘Vaše znanje – naša budućnost’

Olival je ove godine odlučio dati stipendiju učenicima srednjih škola i trenutno provodi natječaj za dodjelu istih kroz Zakladu „Vaše znanje – naša budućnost“. Pogledajte uvjete natječaja i možda će i vaše dijete imati sreću i postati stipendist ove Zaklade...

Osnutkom Zaklade “Vaše znanje - naša budućnost”, posvećene stipendiranju učenika strukovnih srednjih škola kemijskog, farmaceutskog ili prehrambeno-tehnološkog usmjerenja tvrtka Olival čini možda malen, ali konkretan korak u rješavanju gorućih pitanja u našoj zemlji.

Stipendije za mlade nade

Financijskom potporom kroz školsku godinu 2019./2020. Olival mladima želi osigurati podršku na jednoj od najvažnijih prekretnica u životu - razdoblju u kojem završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje i kreću ozbiljnije promišljati o budućnosti.

Osjećaj napretka, samorazvoja, stjecanja relevantnih znanja, određene sigurnosti, pa i motivacija općenito ključni su čimbenici na početku svačije karijere, naročito uzmemo li u obzir to da učenici, naše mlade nade i budući zaposlenici hrvatskih tvrtki, ipak sve češće postaju dio iseljeničke statistike.

Cilj ove stipendije je potaknuti i jačanje zanimanja koja pružaju temeljna i ključna znanja za kvalitetan rad u proizvodnim procesima rastuće i sve perspektivnije kozmetičke industrije.

Više o Natječaju za dodjelu stipendija Zaklade “Vaše znanje - naša budućnost” . Natječaj je otvoren od 1. do 30. listopada 2019. godine.

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Sinkovići objavili: Male crvene pande zvat će se Dudek i Regica

Četveromjesečni blizanci crvenih pandi iz Zoološkog vrta grada Zagreba dobili su imena Dudek i Regica.…

Nagrađeni 'Posteri' mira izražavaju dječju empatiju i ljubav

Djeca iz više od 180 zemalja u svijetu, ali i iz cijele Hrvatske, svojim likovnim…

Luka Modrić u nedjelju gostuje na Interliberu

Ionako veliku gužvu na Interliberu ove će nedjelje dodatno zakuhati Luka Modrić i njegova autobiografija.…

Monika Leskovar humanitarni koncert

Mlada majka Monika Leskovar glazbenu čaroliju poklanja djeci oboljeloj od raka

Jedna od najboljih hrvatskih violončelistica Monika Leskovar s veseljem se priprema za humanitarni koncert koji…