Koristeći abakus (drevna sprava za računanje) uz VAK metode poduke Brainobrain program omogućuje brzo i učinkovito učenje, povećanje koncentracije, pamćenja, vizualizacije... Koristeći NLP (neurolingvističko programiranje) tehnike potiču se i jačaju osobne kvalitete kao što su: samopouzdanje, samosvijest, usmjereno ponašanje, kreativnost te se jačaju funkcije mozga: brzina procesuiranja informacija, koncentracija, vizualne i slušateljske sposobnosti, samodisciplina...

Objedinjujući ove dvije metode Brainobrain program jača i pospješuje funkcionalnost mozga kod djece, budi "uspavanu" genijalnost kod djece jer svako dijete je potencijalni genijalac!

Jedinstvenost programa je i u posebnim uvjetima u kojima se izvodi nastava, a to je opuštajuća, zabavna i kreativna atmosfera, u kojoj su najvažniji pozitivni emocionalni odnosi.

Brainobrain program je definiran po razinama. Polaznici na kraju svake razine imaju ispit, imaju obavezu kontinuirano dolaziti na predavanja, vježbati kod kuće, pisati domaće uratke.

Upisi u program su u tijeku (od21.08.) i traju do popunjenja grupa.

Prijave na e-mail bobsupport@brainobraineurope.com ili pozivom na broj 01/611 33 94.

Više informacija potražite na: www.brainobraineurope.com

Izvor: www.brainobraineurope.com

Foto: Profimedia