Kampanjom Bicikliraj i doniraj želi motivirati sve one koji tog dana ne mogu biti u Selu da, bez obzira na to, sjednu na bicikl gdje god se nalazili, a fotografiju s bicikliranja podijele na društvenim mrežama koristeći hashtag #SOSbiciklijada i u nastavku rečenice: Okreni pedale i broj telefona 060 90 55. Bicikliraj i nazovi jer zdravi život svatko voli! Ovom objavom podižu svijest o djeci koja su svoj novi dom našla u SOS dječjim selima te potiču na pozivanje humanitarnog brojatelefona 060 90 55.

Bicikliranje je jedna od aktivnosti u kojoj djeca SOS Dječjeg sela iznimno uživaju te je upravo zato ova zabavna i zdrava navika odabrana kao motiv kampanje. „Ove godine htjeli smo dati priliku i onima koji ne mogu biti uz nas da putem društvenih mreža i pozivom na humanitarni broj pruže podršku djeci SOS dječjih sela te doniraju sredstva koja su nužna kako bi im pružili topli dom i obrazovanje koje zaslužuju.“, izjavila je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Više informacija o udruzi SOS Dječje selo Hrvatska i načinima doniranja potražite na internetskoj stranici www.sos-dsh.hr

bicikliraj-i-nazovi-jer-zdravi-zivot-svatko-voli

Tekst i foto: SOS Dječje selo Hrvatska