Koliko porod boli? Što je to epiziotomija? Kada trebam krenuti u bolnicu? Da li roditi prirodno ili uzeti epiduralnu? Kada počinju trudovi? Beba je tu, što sada? Dojenje - neraskidiva veza majke i djeteta.

Svaka se trudnica susreće sa mnogo pitanja – od brige da li će sve biti u redu s bebicom, kako će izdržati porod, koji je protokol oko dolaska u bolnicu, kada krenuti u bolnicu, prirodan porod ili bezbolan i još mnogo drugih važnih pitanja oko događaja koji je nesumnjivo najvažniji u životu roditelja, kada na svijet donose novi život.

Uz razne oprečne savjete koje trudnica dobije od mame, prijateljice i raznih foruma, osjećaj nesigurnosti je sve veći kao i strah prema tom izvanrednom događaju.

Upravo zato organizirano je predavanje na kojem možete dobiti odgovore na sva pitanja o porodu, a na njih će odgovarati primaljaLjubica s 40-godišnjim iskustvom u Petrovoj bolnici koja će i održati predavanje na temu poroda, dok će na pitanja o njezi novorođenčeta i dojenju odgovarati iskusna medicinska sestra Iva s odjela Neonatologije u bolnici Sveti Duh.

Ulaz na predavanje je besplatan, a održat će se u srijedu 26.kolovoza u 17. i 18. sati u prostorijama Mama Nove u Westgate Shopping City-u.

Za dodatne informacije možete kontaktirati na : tel: 01 37 92 347 ili 01 41 11 144 ili na moda@mama-nova.hr

Tekst: promo

Foto: Profimedia