Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 3 mjeseca do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj.

Ovaj programski model kombinira istraživanje s plesom, glazbom, verbalnom i neverbalnom komunikacijom, usvajanjem pjesmica na hrvatskom i engleskom jeziku te s igrom namijenjenom za njegovanje najmlađih plesača.

Interakcija s roditeljima ili osobama od koje su uključene u njegu djeteta je još jedan od načina na koji će djeca naučiti i napredovati u programima Intellidance®. Intellidance® programi za najraniju dob, podržavaju emocionalni i socijalni razvoj djeteta te pružaju djeci dodatne načine da doživljavaju obrasce kretanja koje sami ne mogu još proizvesti.

Intellidance® Baby

3-11 mjeseci

Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance® Tykes (mala djeca1)

12-23 mjeseci

Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance® Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Prijavite se za besplatni ogledni sat:

16.01.2018. u 09:15 sati za Intellidance® Baby (od 3 do 11 mjeseci)

ili u 10:30 sati za Intellidance® Tykes (od 12 do 23 mjeseca)

PRIJAVE SE U OBAVEZNE NA 091 887 00 20, intellidance.hrvatska@gmail.com

www.intellidance-hrvatska.comwww.lemur.hr

Više čitajte ovdje

Tekst i foto: press