Besplatni ogledni sat Intellidance programa za bebe od 3 do 23 mjeseca

U Centru mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1, Zagreb, Edukacijski centar Lemur održava ogledne satove Intellidancea 16. siječnja 2018., prvo za mlađu dobnu skupinu beba od 3 do 11 mjeseci u 9.15., a zatim za one od godinu dana do 23 mjeseca

Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 3 mjeseca do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj.

Ovaj programski model kombinira istraživanje s plesom, glazbom, verbalnom i neverbalnom komunikacijom, usvajanjem pjesmica na hrvatskom i engleskom jeziku te s igrom namijenjenom za njegovanje najmlađih plesača.
Interakcija s roditeljima ili osobama od koje su uključene u njegu djeteta je još jedan od načina na koji će djeca naučiti i napredovati u programima Intellidance®. Intellidance® programi za najraniju dob, podržavaju emocionalni i socijalni razvoj djeteta te pružaju djeci dodatne načine da doživljavaju obrasce kretanja koje sami ne mogu još proizvesti.

Intellidance® Baby
3-11 mjeseci

Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance® Tykes (mala djeca1)
12-23 mjeseci

Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance® Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Prijavite se za besplatni ogledni sat:
16.01.2018. u 09:15 sati za Intellidance® Baby (od 3 do 11 mjeseci)
ili u 10:30 sati za Intellidance® Tykes (od 12 do 23 mjeseca)

PRIJAVE SE U OBAVEZNE NA 091 887 00 20, intellidance.hrvatska@gmail.com
www.intellidance-hrvatska.comwww.lemur.hr

Više čitajte ovdje
Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Status muža koji se ženi ispričao pred svijetom: Danas sam shvatio kolika sam budala ispao

'Kako sam mogao da biti tako glup i vidim 'slabost' pored svih drugih stvari?', iskrene…

Premijera predstave Djed i Karlo u kazalištu Trešnja

Mladenački duh i životno iskustvo, naizgled nespojivo, uspio je spojiti glumac Miro Čabraja u predstavi…

Posve otvoreno: Angelina Jolie za Elle

Glumica i humanitarka zvijezda je travanjskog broja magazina Elle

Nagrađivani film za mlade i odrasle 'Brailleovo srce' 

Nagrađivani francuski film Brailleovo srce u režiji Michela Boujenaha donosi priču o prvoj ljubavi i čarobnoj moći…