Predstava „pazi.mazi.voli.“ novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovorno vlasništvo. Kako se briga o životinjama uči od malih nogu, prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu mališani moug doznati i na zabavan način.

Izvedbom ove predstave Mala scena najavljuje i ljetnu turneju u sklopu koje će publici diljem Hrvatske predstaviti toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

Predstava je nastala prema priči Dine Vukelić koju je za scenu adaptirala Nina Horvat. Glazbu i oblikovanje zvuka potpisuje Vedran Peternel, kostimografiju Lucija Smolčec, scenografiju kolektiv SKROZ, a režiju Nora Krstulović. U predstavi igraju Vanja Ćirić, Aleksandra Demše i Davor Kovač.

U slučaju kiše, izvedba se odgađa za sljedeći dan (15. lipnja) u 19 sati, na istome mjestu.

Tekst i foto: press