Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, pri čemu zemlje sudionice organiziraju aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini. Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta u Republici Hrvatskoj održat će se treći put zaredom 23. rujna kroz organizaciju utrke građana #BEACTIVE i manifestaciju sportsko-edukativnog karaktera na prostoru Europskog trga u Zagrebu. Tjedan sporta traje do 30. rujna, a namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni tijekom Tjedna sporta, potaknuti ih na sudjelovanje u sportu i tjelesnim aktivnostima te podići svijest o brojnim dobrobitima tjelovježbe.

I ove godine utrka će biti vrlo zanimljiva s obzirom da prolazi kroz zelenu oazu i centar grada Zagreba sa startom i ciljem na Trgu Europe. Prijava natjecatelja je besplatna i svi zainteresirani mogu se prijaviti na portalu www.stotinka.hr putem linka https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/1465/prijava_na_utrku

Za najbrže natjecatelje Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pripremilo je vrijedne nagrade.

Nagrade za najuspješnije natjecateljice:

1. Garmin narukvica vivosmart HR + GPS & Tenisice i oprema za trčanje renomiranog sportskog brenda

2. Bellabeat Leaf Urban, pametan nakit & Poklon bon renomiranog sportskog brenda u vrijednosti od 1000 kuna

3. Poklon bon Mobis.hr u vrijednosti od 500 kuna & Poklon bon renomiranog sportskog brenda u vrijednosti od 500 kuna

Nagrade za najuspješnije natjecatelje:

1. Garmin Vivoactive HR sportski sat & Tenisice za trčanje renomiranog sportskog brenda

2. Garmin Vivosmart HR narukvica & Poklon bon renomiranog sportskog brenda u vrijednosti od 1000 kuna

3. Poklon bon Mobis.hr u vrijednosti od 500 kuna & Poklon bon renomiranog sportskog brenda u vrijednosti od 500 kuna Sudjelujte, jer Europski tjedan sporta namijenjen je VAMA!

beactive-utrka-gradana-europski-tjedan-sporta-2017

Tekst i foto: promo