Atletsko natjecanje za djecu u Arena Centru

U Arena centru od subote 3. rujna te u nedjelju 4. rujna gostuje "Hanžek" i prigoda je da se vaši mališani upoznaju s našim atletičarima i pokažu svoje vještine te posjete foto izložbu o ovom sjajnom hrvatskom sportašu

U Arena Centru danas 1. rujna otvorena je foto izložba posvećena Hanžekovićevom memorijalu, najstarijoj sportskoj priredbi u Hrvatskoj. Od danas, pa do 18. rujna posjetitelji Arena Centra moći će se prisjetiti nekih od nezaboravnih trenutaka iz povijesti “Hanžeka”, poput rekordnog skoka Blanke Vlašić preko 208 cm, utrke na 100 metara najboljeg sprintera svih vremena Usaina Bolta, spektakularnih utrka na 110 metara prepone ili emotivnih nastupa Sandre Perković.
Tom prigodom direktorica marketinga Arena Centra Sanja Vladović je rekla: " Jako smo ponosni na
suradnju s jednom tako važnom sportskom manifestacijom za grad Zagreb kao što je to Hanžekovićev memorijal. Naše najstarije sportsko natjecanje i neke od najboljih sportaša današnjice ugostit ćemo ovaj vikend u Arena Centru. Veseli me da mogu pozvati sve zainteresirane ove subote i nedjelje na promotivno atletsko natjecanje za djecu."

"Hanžek" u Arena Centru gostuje u subotu 3. rujna od 10 do 18 sati te u nedjelju 4. rujna od 10 do 14 sati.
U akciji "Skoči" do Arena Centra sudjelovat će članovi zagrebačkih atletskih klubova i škola, ali i neki od najboljih hrvatskih i svjetskih atletičara. Na programu natjecanja bit će skok u vis i u dalj, utrke preko prepona, bacanje kugle, utrka na 60 metara te utrka oko Arene Zagreb. Svi zainteresirani mogu sudjelovati i prijaviti se na samom događanju.
Otvorenju izložbe nazočila je i direktorica mitinga Ivana Brkljačić, koja je i sama svojedobno nastupala na mitingu: "Ovogodišnji partner Hanžekovićevog memorijala je Arena Centar, inače omiljeno mjesto naših sportaša koji kada dođu u Zagreb tamo odlaze u kino i shopping. U Arena Centru postavljena je foto izložba koja posjetitelje vodi kroz povijest Hanžekovićeva memorijala i na kojoj se može vidjeti povijesne trenutke sporta."

Točan program događanja provjerite na www.arenacentar.hr

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Pročitajte i:

Zimsko izdanje Storybooka otvara sezonu hedonizma

Uz raskošno izdanje magazina Storybook utonite u sezonu lijepih tema i hedonističkih iskustava, kojima se…

Tribina o razvoju ovisničkog ponašanja mladih

Rizici od zlouporabe sredstava ovisnosti kod adolescenata mogu se uvelike smanjiti preventivnim programima i kontinuiranom…

Story shopping district

Ovog petka 6. prosinca i subote 7. prosinca Story donosi shopping poslasticu u srcu Zagreba.

Mala škola dojenja u Zagrebu 8. 12. 2019.

Trudnice koje još nisu prošle školicu, evo nove prilike ovaj tjedan