Ana Liza i vesela ordinacija

Najavljujemo zanimljivu predstavu za djecu u nedjelju, 15. 4. 2018. u 12 h u Malom kazalištu LET u Zagrebu (Tkalčićeva ulica 33)

Ana Liza želi postati doktorica kao što je i njezina mama. Ali ne bilo kakva doktorica, nego doktorica za mozgove - psihijatrica. No, biti doktor, i to psihijatar, nije baš lako, a Ana Liza će to shvatiti kada upozna Edija, dječaka koji je tužan zbog vrlo jednostavnog razloga - jer je njegov tata tužan. Kako riješiti taj problem? Pogledajte domišljatu Ana Lizu i kakve sve ideje padaju na pamet toj djevojčici. Možda ste baš vi jedna Ana Liza?

Predstava "Ana Liza i vesela ordinacija" rađena je po ilustriranoj knjizi "Anna Liza and the Happy Practice" (prvo izdanje Barrington Stoke Ltd., 2016., UK) poznatog irskog autora Eoina Colfera. Predstava se bavi problemom mentalnog zdravlja i načina na koji djeca percipiraju tu problematiku.

Ova kazališna predstava za djecu (i one koji se tako osjećaju) namijenjena je dobi od 6 do 10 godina.

 

Predstava je ostvarena u produkciji Kazališne udruge MIST, a u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagreb.

Tekst i foto: press

 

Preporučujemo

Pročitajte i:

Besplatne kreativne radionice i predstave za djecu na Ribnjaku

Povodom akcije sakupljanja dječjih knjiga pod nazivom "S knjigom nismo sami" organizirano je druženje za…

Dječje radosti na Zagreb Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival vole i veliki i mali. Na Strossmayerovom trgu od 13. do 23.…

Roditelji, želite li naučiti malo više o svojoj ulozi?

Savjetovalište Snaga obitelji započinje novi ciklus „Školice za roditelje“.

Partnerstvo i roditeljstvo

Najvaljujemo otvoreno predavanje za roditelje i partnere u Zagrebu. Predavač je Laslo Pinter, integrativni tjelesno-orijentirani…